Studeer je binnenkort af als software engineer aan Technologiecampus Gent of Aalst? 

Kom onze robot programmeren op de jobbeurs nu vrijdag 13/03/2020 !

Zorabots staat samen met Oxida, Technical HR-Experts op de job- en afstudeerbeurs van Odisee Hogeschool en KU.

Kom de Zora robot programmeren op de jobbeurs nu vrijdag 13/03/2020

Zora Bots is een Belgisch bedrijf gespecialiseerd in nieuwe robotica-oplossingen en gevestigd in Oostende. 

De Zora-applicatie is een software die in staat is om mensachtige robots zoals de bekende Nao en Pepper tot leven te brengen en hun efficiëntie te vergroten. 

Met meer dan 1000 robots die al over de hele wereld worden geadopteerd, wordt Zora unaniem geprezen door professionals in de gezondheidszorg en het onderwijs

De software is erkend als naadloos en intuïtief. Het idee achter de oplossing is dat mensen geen specifieke codeer- of programmeervaardigheden nodig hebben om robots te bedienen.

Laat deze unieke kans niet liggen en bezoek de Zorabots stand 

Met de "Zora" -oplossing kan je alle functies (gebaren, bewegingen, gedrag, gegevensinstellingen) van de robot bedienen. 

Op de beurs willen we graag jullie "programmeer-skills" zien

Met twee uur training is de gebruiker zonder programmeervaardigheden competent voor het bedienen van de robot en het optimaal gebruiken van zijn functies. De meeste composities worden bestuurd door de vakken op een tijdlijn te slepen en neer te zetten.

De robot kan worden geprogrammeerd om te chatten en te communiceren met klanten, richting te geven en vragen te beantwoorden.

 De robot kan ook muziek spelen, oplichten, dansen en selfies maken met voorbijgangers.

Zorabots biedt oplossingen die worden ingezet in de volgende industriële sectoren:

 

 

Recente vacatures

Reliability Engineer

Regio Waregem
Nieuw

Je ontwikkelt en implementeert proactieve onderhoudsstrategieën om de betrouwbaarheid van onze apparatuur te verbeteren.

Productieplanner

Regio Oostende
Nieuw

Je plant de onderhoudstechniekers (rekening houdend met hun competenties) in met oog op een maximale efficiëntie en een minimum aan dode tijden. Bij allerlei onvoorziene omstandigheden, stuur je deze planning bij