Storytelling Shana

Tijdens mijn middelbare studies werd al snel mijn interesse in psychologie aangewakkerd. Dit resulteerde dan ook in het volgen van een Bachelor opleiding Toegepaste Psychologie. Tijdens deze opleiding lag mijn focus meer op paralogieën, testing, gespreksvaardigheden.

Om mijn kennis van het bedrijfsleven te versterken koos ik ervoor om een vervolgopleiding te volgen van een Master Bedrijfspsychologie aan de UGent.

Na het beëindigen van de studies werd al snel duidelijk dat ik terecht wilde komen in de dynamische wereld van HR. Hier begint dan ook mijn verhaal binnen Oxida, waar ik al 2 jaar werkzaam ben.

Op vandaag sta ik dagelijks in voor het rekruteren en selecteren van de juiste kandidaten voor onze klanten. Daarnaast hecht ik waarde aan het verruimen van mijn vaardigheden en capaciteiten om zo klanten beter te helpen. In kader hiervan volgde ik de opleiding ‘Loopbaancoach’ en ‘Compensation and Benefits’. Oxida biedt mij de mogelijkheden om deze vaardigheden te versterken en toe te passen.