Ons Team

Maak kennis met onze drijvende krachten: 

Naomi Huysse - CEO

Gepassioneerd, een teamplayer en altijd gemotiveerd om de carrière van onze kandidaten tot een volgend niveau te tillen. Kortom samen de perfecte match maken met onze Oxida Experten.

Contacteer Naomi  LINKEDIN - PROFIEL

 

Louise Huybrechts - HR Consultant 

"Mij kan je best beschrijven als iemand die nauwgezet en doelgericht te werk gaat. Voor mij is het dan ook belangrijk om samen met jou af te toetsen wat de waarden zijn voor jouw perfecte job op een persoonlijke en professionele manier."

Contacteer LOUISE   LINKEDIN - PROFIEL

 

Ine Verstraete - HR Consultant 

"Je kan rekenen op een kwalitatieve, persoonlijke aanpak bij de begeleiding naar je nieuwe job. Graag ontdek ik samen met jou welke next step jij in je carrière kan zetten."

Contacteer INE   LINKEDIN - PROFIEL

 

Lisa Bouttelisier - HR Consultant 

"Als HR- Consultant is het belangrijk om te luisteren naar wat zowel klant als kandidaat verwacht. Efficiëntie en detail zijn zaken die belangrijk zijn, maar ik vind dat menselijk contact primeert. Samen met jou zoek ik graag naar de perfecte uitdaging die voldoet aan jouw verwachtingen"

Contacteer Lisa   LINKEDIN - PROFIEL

Office Dog: Bustor  & online communicatie: Tom Boucquet

 

COME WORK WITH US - VIDEO: 

Want to join our team? APpLy today 

We zetten enkele kenmerken van onze boeiende sector voor je op een rij: 

  1. Een job in HR: veelzijdig ‘mensenwerk’: Ambieer je een carrière in de HR-sector, dan kies je voor een boeiende loopbaan waarin je voortdurend met mensen werkt.
  2. Betrokkenheid en empathie: Goede functionerings- en evaluatiegesprekken staan of vallen met inlevingsvermogen.

Ben je daarenboven een doorzetter die alles in het werk stelt om de juiste kandidaat aan de juiste werkgever te koppelen? Mooi zo, want een commerciële drive is essentieel als je de richting van HR-consultancy uit wil.