Ons Team

Maak kennis met onze drijvende krachten: 

Naomi Huysse - CEO

Gepassioneerd, een teamplayer en altijd gemotiveerd om de carrière van onze kandidaten tot een volgend niveau te tillen. Kortom samen de perfecte match maken met onze Oxida Experten.

Contacteer Naomi  LINKEDIN - PROFIEL

 

Louise Huybrechts - Principal HR Consultant 

"Mij kan je best beschrijven als iemand die nauwgezet en doelgericht te werk gaat. Voor mij is het dan ook belangrijk om samen met jou af te toetsen wat de waarden zijn voor jouw perfecte job op een persoonlijke en professionele manier."

Contacteer LOUISE   LINKEDIN - PROFIEL

 

Ine Verstraete - Principal HR Consultant 

"Je kan rekenen op een kwalitatieve, persoonlijke aanpak bij de begeleiding naar je nieuwe job. Graag ontdek ik samen met jou welke next step jij in je carrière kan zetten."

Contacteer INE   LINKEDIN - PROFIEL

 

Tatjana Lauwers - HR Consultant 

“Bij mij kan je terecht voor een warme persoonlijke aanpak die straight to the point is. Ik vind het zeer belangrijk dat je telkens open kan communiceren en correct begeleid wordt om naar jouw persoonlijke wensen en vaardigheden de gepaste functie te vinden.”

Contacteer tatjana   LINKEDIN - PROFIEL

 

Marissa Moerman - HR Consultant 

 

"Bij mij kan je rekenen op een vlotte en eerlijke communicatie. Elke kandidaat en elk project worden met veel zorg doelgericht behandeld om een zo gunstig mogelijk resultaat voor iedereen te bereiken".

Contacteer Michele   LINKEDIN - PROFIEL

Office Dog: Bustor  & online communicatie: Tom Boucquet

 

COME WORK WITH US - VIDEO: 

Want to join our team? APpLy today 

We zetten enkele kenmerken van onze boeiende sector voor je op een rij: 

  1. Een job in HR: veelzijdig ‘mensenwerk’: Ambieer je een carrière in de HR-sector, dan kies je voor een boeiende loopbaan waarin je voortdurend met mensen werkt.
  2. Betrokkenheid en empathie: Goede functionerings- en evaluatiegesprekken staan of vallen met inlevingsvermogen.

Ben je daarenboven een doorzetter die alles in het werk stelt om de juiste kandidaat aan de juiste werkgever te koppelen? Mooi zo, want een commerciële drive is essentieel als je de richting van HR-consultancy uit wil.