Ons Team - Maak kennis met onze drijvende krachten

Team Jabbeke:

Louise Huybrechts - Principal HR Consultant 

"Mij kan je best beschrijven als iemand die nauwgezet en doelgericht te werk gaat. Voor mij is het dan ook belangrijk om samen met jou af te toetsen wat de waarden zijn voor jouw perfecte job op een persoonlijke en professionele manier."

Contacteer LOUISE   LINKEDIN - PROFIEL

 

Tatjana Lauwers - HR Consultant 

“Bij mij kan je terecht voor een warme persoonlijke aanpak die straight to the point is. Ik vind het zeer belangrijk dat je telkens open kan communiceren en correct begeleid wordt om naar jouw persoonlijke wensen en vaardigheden de gepaste functie te vinden.”

Contacteer tatjana   LINKEDIN - PROFIEL

 

Team Gent:

Ine Verstraete - Principal HR Consultant 

"Je kan rekenen op een kwalitatieve, persoonlijke aanpak bij de begeleiding naar je nieuwe job. Graag ontdek ik samen met jou welke next step jij in je carrière kan zetten."

Contacteer INE   LINKEDIN - PROFIEL

 

Renske DesmetHR Consultant 

Renske

“Je kan van mij een vlotte & persoonlijke aanpak verwachten. Samen verken ik graag met jou de waarden die cruciaal zijn binnen een nieuwe opportuniteit.

Ik ben steeds bereid om een luisterend oor te bieden en jou daaropvolgend relevante opportuniteiten voor te stellen.”

Contacteer Renske   LINKEDIN - PROFIEL

 

Tom Boucquet - Online Communicatie - Analyse

Tom Boucquet

“Wat ik belangrijk vind is bedrijven helpen met hun boodschap duidelijk over te brengen. Hierbij alles in het proces optimaliseren door de juiste analyses te maken is mijn sterkte. Vertrekkend van de website, SEO-SEA en social media. Met psychologie en wetenschap als tools.”

Contacteer tom   LINKEDIN - PROFIEL

 

Office Dog: Bustor ❤

Office Dog Bustor