Team Oxida

Ons Team

Ons team staat voor je klaar

Thumbnail

Naomi Huysse

CEO

Gepassioneerd, een teamplayer en altijd gemotiveerd om de carrière van onze kandidaten tot een volgend niveau te tillen.

Kortom samen de perfecte match maken met onze Oxida Experten.

Thumbnail

Jean-Marc Huysse

Sales manager

Mijn kernwaarden zijn hands-on, interactief, resultaatgericht, vriendelijk, constructief en integer. De vertaling van een strategische doelstelling naar een voor de klant tevreden resultaat, is hetgeen mij drijft om er elke dag ten volle voor te gaan. 

Thumbnail

Shana Verschuere

HR Consultant - Loopbaancoach

Door mijn empathisch vermogen probeer ik telkens de behoeften van kandidaten en klanten te achterhalen. 
Dit zorgt ervoor dat ik elke dag gedreven en nauwkeurig te werk ga bij het vinden van een match. 

Thumbnail

Fay Vanclooster

HR Consultant

Bij het vinden van een juiste job, sta jij voor mij centraal. Op basis van wat jij belangrijk vindt in een job, zoek ik het bedrijf dat het best daarbij aansluit. Met mijn enthousiasme begeleid ik je graag doorheen het proces.

Thumbnail

Gianni Vancouillie

Social Media Consultant

Door enerzijds op te groeien in een digitale wereld en anderzijds mijn studies digitale marketing is de passie voor social media marketing ontstaan. Deze passie en kennis deel ik graag met bedrijven om zo hun online visitekaartje te optimaliseren. 

Thumbnail

Joline Vermeersch

HR-medewerker

Door loopbaanbegeleiding te volgen, was de HR-sector een logische nieuwe stap in mijn carrière. Ik zorg voor de eerste instroom van kandidaten, luister aandachtig naar hun noden en zo help ik hen samen met mijn collega’s nauwgezet verder met de volgende stap in hun carrière.