Team Oxida

Ons Team

Ons team staat voor je klaar

Thumbnail

Naomi Huysse

CEO

Gepassioneerd, een teamplayer en altijd gemotiveerd om de carrière van onze kandidaten tot een volgend niveau te tillen.

Kortom samen de perfecte match maken met onze Oxida Experten.

Lees Naomi haar storytelling hier!

Thumbnail

Jean-Marc Huysse

Sales manager

Mijn kernwaarden zijn hands-on, interactief, resultaatgericht, vriendelijk, constructief en integer. De vertaling van een strategische doelstelling naar een voor de klant tevreden resultaat, is hetgeen mij drijft om er elke dag ten volle voor te gaan. 

Thumbnail

Fay Vanclooster

HR Consultant

Bij het vinden van een juiste job, sta jij voor mij centraal. Op basis van wat jij belangrijk vindt in een job, zoek ik het bedrijf dat het best daarbij aansluit. Met mijn enthousiasme begeleid ik je graag doorheen het proces.

Lees Fay haar storytelling hier!

Thumbnail

Ine Verstraete

HR Consultant

Je kan rekenen op een kwalitatieve, persoonlijke aanpak bij de begeleiding naar je nieuwe job. Graag ontdek ik samen met jou welke next step jij in je carrière kan zetten.

Thumbnail

Louise Huybrechts

HR-Consultant

Mij kan je best beschrijven als iemand die nauwgezet en doelgericht te werk gaat. Voor mij is het dan ook belangrijk om samen met jou af te toetsen wat de waarden zijn voor jou perfecte job op een persoonlijke en professionele manier.