Social Media Consulting

 

Sociale media voor jouw bedrijf?

Social Media is een tool om je communicatie en marketing strategie te ondersteunen. Afhankelijk van je doelstellingen en doelgroepen zijn er diverse mogelijkheden. Een doordacht plan, interne richtlijnen, open en eerlijke communicatie en inzichten in de verschillende tools en kanalen, zijn cruciaal om je sociale media strategie te bepalen. 

Het is onze missie om aan iedere vacature het geschikte profiel te koppelen. Hierbij houden we rekening met de Candidate-Journey: de weg die de kandidaat volgt van A (op zoek naar een nieuwe job) tot Z (aan de slag op zijn nieuwe functie). 

Voor het aanwerven van het juiste talent is het belangrijker dan ooit om aandacht aan je sociale media kanalen te besteden en deze als een serieus marketingtool te beschouwen. 

 

Voordelen Sociale Media:

  1. Hogere naamsbekendheid.
  2. Employer Branding: aanwerven en behouden van talent. 
  3. Meer bezoekers: website-traffic 
  4. Mogelijkheid om interactie aan te gaan en communities op te bouwen. 
  5. Expertise tonen aan potentiële klanten en  werknemers
  6. Online reputatie management

Samen bespreken we de aanpak die voor jouw geschikt is.

Enkel en alleen een website hebben is niet voldoende. Zonder bezoekers haalt jouw site nooit de gewenste resultaten en doelstellingen.

Er moet een toestroom naar jouw website gecreëerd worden om hem te laten converteren en dat doen we door online marketingdiensten (seo, sea, social media strategie, e-mailmarketing) en uitstekend advies aan te bieden.

Sociale media: Een meerwaarde voor je bedrijf.