Vacatures voor ingenieurs, IT'ers & technische profielen

Onze vacatures situeren zich voornamelijk in de technische sector.
Bekijk onze vacatures of upload je cv, wij maken graag de Oxida match.

 "One exceptional match at a time".

Als strategische carrière-adviseurs willen wij onze kennis inzetten om een positieve impact te hebben op de work-life balance van onze kandidaten alsook bij te dragen tot de ideale bedrijfscultuur van onze klanten.

Werkgevers: Op zoek naar de juiste kandidaat / ingenieur / technisch ondersteunend personeel? Door een juiste aanpak van de digitale strategie kunnen wij snel de juiste kandidaat op de juiste plaats inzetten. Op heden beschikken wij over de nodige tools die ons meer inzichten verschaffen in de volledige candidate journey. 

DATA DRIVEN RECRUITMENT STRATEGIE

 

Op zoek naar technische profielen?

Wij keren hierbij terug naar de kern van een onderneming, namelijk zorgen voor stabiliteit en groei. Wij besteden aandacht aan het uittekenen van het profiel in functie van uw bedrijf.

Ik wil een kwalitatieve invulling van mijn vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Oxida ondersteunt je in de zoektocht naar een op “maat”  gemaakte opportuniteit. Bij ons kan je rekenen op een persoonlijke aanpak & discretie.

Ik wil begeleiding en ondersteuning tijdens mijn zoektocht

Sterk beginnen aan je eerste job!

Als schoolverlater kom je vaak onvoorbereid op de arbeidsmarkt en komt er op een korte periode heel wat op je af. Wij geven advies op maat & laten je kennis maken met de verschillende opportuniteiten aangepast aan jouw diploma.

ik wil meer informatie over de bedrijven en sectoren

onze CEO AAN HET WOORD

Storytelling Naomi Huysse

Hoe het allemaal begon...

Als job & studie koos ik dan ook iets gerelateerd aan mijn karakter & had ik snel een job in de HR sector. Na meer dan 8 jaar actief te zijn binnen selectiekantoren, nam het ondernemerschap het over en zette ik door om een eigen kantoor op te richten.

Waar staan we op dit moment?

Na bijna 4 jaar zitten wij in een sterke groei en wil ik met de juiste & professionele medewerkers mijn verhaal verder uitbouwen. Naast onze R&S afdeling, is onze social media afdeling ook actief. Dit weer vanuit het standpunt om de klant te helpen in het vinden van hun “kapitaal” = de mens!

Lees het volledige verhaal hier

We'll find your new job

Beoordeling van onze klanten

Focus op resultaat – The oxida Match

Oxida is van mening dat bedrijven zich tegenwoordig het best kunnen onderscheiden door een maximaal geïntegreerd beleid op het vlak van hun Human Capital. Bij kiezen voor werving en selectie nemen wij de vacatures volledig uit handen: van vacature-intake tot en met de arbeidsvoorwaardengesprekken.

Testimonials
Als afstuderende student had ik nog geen zicht op welke functie op mijn lijf geschreven was. Ik had nog weinig zicht op de mogelijkheden die er zijn op de arbeidsmarkt.
Na enkele telefonische gesprekken kwam Louise met tal van vacatures af. Ik had meteen een duidelijker beeld wat de mogelijkheden waren voor mij.
Al snel volgenden er sollicitatiegesprekken en werden er afspraken voor mij ingepland.

De opvolging na een gesprek en feedback naar mij toe gebeurde steeds snel en duidelijk.
Uiteindelijk kan ik nu rustig afstuderen en hoef ik me geen zorgen meer te maken over mijn toekomst.

Bedankt voor de hulp en professionele begeleiding in mijn zoektocht naar een eerste job Louise!

Kobe

DS Smith

Ik was al een tijdje eigenhandig op zoek naar een nieuwe uitdaging op het gebied van werk. Maar vond niet de juiste bedrijven.
Toen Louise mijn contacteerde en heel veel interesse toonde in mij en mijn capaciteiten vond ik het hoog tijd om hier op in te spelen. Louise bleef niet bij de pakken zitten en ging als een speer aan de slag.
In minder dan 24u tijd kreeg ik ongelofelijk veel aanbiedingen! Louise heeft alles kunnen regelen zodat al de sollicitaties in 1 dag geregeld werden! Super sterk!
Dankzij Louise heb ik een nieuwe uitdaging gevonden die sterk past naar wat ik verlangde.
Wat een topvrouw! Wat een team! Louise een dikke dank je wel!

Met vriendelijke groet,

Steven.

Steven

Jaegerson

Blijf op de hoogte

Nieuws & blog