Op zoek naar technische profielen?

Wij keren hierbij terug naar de kern van een onderneming, namelijk zorgen voor stabiliteit en groei. Wij besteden aandacht aan het uittekenen van het profiel in functie van uw bedrijf.

Help mijn vacatures invullen

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Oxida ondersteunt je in de zoektocht naar een op “maat”  gemaakte opportuniteit. Bij ons kan je rekenen op een persoonlijke aanpak & discretie.

Begeleid mij naar nieuw werk

Sterk beginnen aan je eerste job!

Als schoolverlater kom je vaak onvoorbereid op de arbeidsmarkt en komt er op een korte periode heel wat op je af. Wij geven advies op maat & laten je kennis maken met de verschillende opportuniteiten aangepast aan jouw diploma.

ik wil graag advies

Actuele vacatures

onze CEO AAN HET WOORD

Storytelling Naomi Huysse

Hoe het allemaal begon...

Als job & studie koos ik dan ook iets gerelateerd aan mijn karakter & had ik snel een job in de HR sector. Na meer dan 8 jaar actief te zijn binnen selectiekantoren, nam het ondernemerschap het over en zette ik door om een eigen kantoor op te richten.

Waar staan we op dit moment?

Na bijna 4 jaar zitten wij in een sterke groei en wil ik met de juiste & professionele medewerkers mijn verhaal verder uitbouwen. Naast onze R&S afdeling, is onze social media afdeling ook actief. Dit weer vanuit het standpunt om de klant te helpen in het vinden van hun “kapitaal” = de mens!

Lees het volledige verhaal hier

Vacatures voor ingenieurs, IT'ers & technische profielen

Onze vacatures situeren zich voornamelijk in de technische sector.
Bekijk onze vacatures of upload je cv, wij maken graag de Oxida match.

 "One exceptional match at a time".

Als strategische carrière-adviseurs willen wij onze kennis inzetten om een positieve impact te hebben op de work-life balance van onze kandidaten alsook bij te dragen tot de ideale bedrijfscultuur van onze klanten.

Werkgevers: Op zoek naar de juiste kandidaat / ingenieur / technisch ondersteunend personeel? Door een juiste aanpak van de digitale strategie kunnen wij snel de juiste kandidaat op de juiste plaats inzetten. Op heden beschikken wij over de nodige tools die ons meer inzichten verschaffen in de volledige candidate journey.

We'll find your new job

Beoordeling van onze klanten

Focus op resultaat – The oxida Match

Oxida is van mening dat bedrijven zich tegenwoordig het best kunnen onderscheiden door een maximaal geïntegreerd beleid op het vlak van hun Human Capital. Bij kiezen voor werving en selectie nemen wij de vacatures volledig uit handen: van vacature-intake tot en met de arbeidsvoorwaardengesprekken.

Testimonials
Na een kort intakegesprek waar Louise polste in welke richting ik uit wou gaan, heeft zij in minder dan 24h heel wat vacatures doorgestuurd waarvoor ik in aanmerking kwam en die in de richting lagen die ik uit wou gaan.

Hierdoor kon ik snel een top 3 opmaken met de bedrijven / functies die mij echt aanspraken, en waar mijn nieuwe functie dan ook is uitgekomen.

Bedankt Louise voor de duidelijke communicatie, vlotte opvolging en het ruime aanbod in toch specifiek gerichte vacatures!

B.

Coopman Orona

Dag Tatjana,

Na 2x werk zoeken voor mij wil ik je toch wel even bedanken.

Je luistert echt goed naar wat iemand zoekt en gaat zeer gericht op zoek naar de juiste match.
Ik kreeg ook telkens veel voorstellen naar een potentiële werkgever toe.

Ook de gesprekken zelf zijn telkens zeer vriendelijk en je bent altijd bereikbaar.

Dikke merci voor de vlotte samenwerking!

Met vriendelijke groeten,

Vincent

Vincent

_

Blijf op de hoogte

Nieuws & blog