Op zoek naar technische profielen?

Wij keren hierbij terug naar de kern van een onderneming, namelijk zorgen voor stabiliteit en groei. Wij besteden aandacht aan het uittekenen van het profiel in functie van uw bedrijf.

Help mijn vacatures invullen

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Oxida ondersteunt je in de zoektocht naar een op “maat”  gemaakte opportuniteit. Bij ons kan je rekenen op een persoonlijke aanpak & discretie.

Begeleid mij naar nieuw werk

Sterk beginnen aan je eerste job!

Als schoolverlater kom je vaak onvoorbereid op de arbeidsmarkt en komt er op een korte periode heel wat op je af. Wij geven advies op maat & laten je kennis maken met de verschillende opportuniteiten aangepast aan jouw diploma.

ik wil graag advies

Do we check all your boxes?

  • HR is jouw passie en je beschikt over een commerciële flair
  • Projectmatig werken met key accounts schrikt je niet af
  • Potentials kwalitatief ondersteunen in hun zoektocht naar een nieuwe opportuniteit?
  • Haal je graag voldoening uit je job met de nodige vrijheid?
  • Hou je van een dynamische omgeving met veel afwisseling?
  • Is time management een van je sterkste eigenschappen?
  • Targets zijn bij ons niet aan de orde, motivatie zit intrinsiek!

Still here? Join our #TOP #team

#OXIDA is op zoek naar versterking. Ben jij iemand met een #commerciële flair en een passie om mensen te helpen naar een nieuwe #opportuniteit? Dan ben jij de nieuwe collega die ons team kan vervoegen.

Heb je affiniteit met technische profielen en alles wat daar bij komt kijken? Hou je van een dynamische job met voldoende zelfstandigheid? Dan is OXIDA the place to be. Interesse om aan de slag te gaan bij OXIDA?

Stuur jouw CV en korte motivatie naar naomi.huysse@oxida.be

Vacatures voor ingenieurs, IT'ers & technische profielen

Onze vacatures situeren zich voornamelijk in de technische sector.
Bekijk onze vacatures of upload je cv, wij maken graag de Oxida match.

 "One exceptional match at a time".

Als strategische carrière-adviseurs willen wij onze kennis inzetten om een positieve impact te hebben op de work-life balance van onze kandidaten alsook bij te dragen tot de ideale bedrijfscultuur van onze klanten.

Werkgevers: Op zoek naar de juiste kandidaat / ingenieur / technisch ondersteunend personeel? Door een juiste aanpak van de digitale strategie kunnen wij snel de juiste kandidaat op de juiste plaats inzetten. Op heden beschikken wij over de nodige tools die ons meer inzichten verschaffen in de volledige candidate journey.

Beoordeling van onze klanten

Focus op resultaat – The oxida Match

Oxida is van mening dat bedrijven zich tegenwoordig het best kunnen onderscheiden door een maximaal geïntegreerd beleid op het vlak van hun Human Capital. Bij kiezen voor werving en selectie nemen wij de vacatures volledig uit handen: van vacature-intake tot en met de arbeidsvoorwaardengesprekken.

Testimonials
Beginnen solliciteren en via LinkedIn bij Oxida terecht gekomen. En vooral bij Louise die mijn dossier van zeer kortbij opvolgde.

Eerst kreeg ik een 12-tal mogelijkheden om op gesprek te gaan, met gedetailleerde vacatures. Een paar uitgekozen en de gesprekken zijn gestart. Uiteindelijk bij 2 in de running en op het einde een fantastisch voorstel gekregen als productie/projectleider waar binnenkort my new chapter begins!!!

Ik wil Louise van Oxida bedanken om zo kort op de bal te spelen en de professionele opvolging hiervan...ongelooflijk hoe gedreven deze dame haar job doet ..proficiat!!!!

Op naar het nieuwe hoofdstuk in mijn leven.

Bedankt Louise!!!!

Dietrich

Productieverantwoordelijke

Beste,

Wat ik u wil meegeven is dat u voor mij héél veel betekend hebt voor het vinden naar een nieuwe job die mij op het lijf geschreven is en waar ik nood aan heb ondanks mijn leeftijd.

De laatste jaren was ik een beetje aan het “zwalpen” wat betreft het vinden naar een ideale job.

Toen ik met u contact kreeg en uw vraag kwam als ik nog openstond voor een nieuwe job heb ik daarop positief geantwoord.

U hebt geduldig naar mij geluisterd wat mijn wensen waren en wat ik belangrijk vind om mijn job goed uit te kunnen oefenen.

Een paar dagen later kreeg ik reeds van u een paar bedrijven die met mijn profiel matchten en die een gesprek wilden.

Uiteindelijk is dit voor mij dankzij u besloten met een vast contract als projectleider (het mooiste beroep ter wereld !!)

In een topbedrijf

Ik blijf u eeuwig dankbaar dat u mij met dit prachtig bedrijf in contact gebracht hebt.

Met vriendelijke groeten en het allerhoogste respect voor Oxida en de waarden waar jullie voor staan,

Rik,
Trotse projectleider

Rik

Belorama

onze CEO AAN HET WOORD

Storytelling Naomi Huysse

Hoe het allemaal begon...

Als job & studie koos ik dan ook iets gerelateerd aan mijn karakter & had ik snel een job in de HR sector. Na meer dan 8 jaar actief te zijn binnen selectiekantoren, nam het ondernemerschap het over en zette ik door om een eigen kantoor op te richten.

Waar staan we op dit moment?

Na bijna 4 jaar zitten wij in een sterke groei en wil ik met de juiste & professionele medewerkers mijn verhaal verder uitbouwen. Naast onze R&S afdeling, is onze social media afdeling ook actief. Dit weer vanuit het standpunt om de klant te helpen in het vinden van hun “kapitaal” = de mens!

Lees het volledige verhaal hier

Blijf op de hoogte

Nieuws & blog