Vacatures voor Ingenieurs, IT'ers & Hoger opgeleide profielen.

  Onze vacatures situeren zich voornamelijk in de technische sectoren, waaronder ook sterk binnen de hernieuwbare energie. We hebben management vacatures in Finance, Logistics, Sales en Engineering.
  Bekijk onze vacatures of upload je cv, wij maken graag de Oxida match.

  Werkgevers: Op zoek naar de juiste kandidaat / ingenieur / technisch ondersteunend personeel? Door een juiste aanpak van de digitale strategie kunnen wij snel de juiste kandidaat op de juiste plaats inzetten. Op heden beschikken wij over de nodige tools die ons meer inzichten verschaffen in de volledige candidate journey.

  WERKGEVER

  Wij keren hierbij terug naar de kern van een onderneming, namelijk zorgen voor stabiliteit en groei. Wij besteden aandacht aan het uittekenen van het profiel in functie van uw bedrijf.

  mijn vacatures invullen

  WERKNEMER

  Oxida ondersteunt je in de zoektocht naar een op “maat”  gemaakte opportuniteit.
  Bij ons kan je rekenen op een persoonlijke aanpak & discretie.

  Begeleid mij naar een nieuwe uitdaging

  Net afgestudeerd? Sterk beginnen aan je eerste job!

  Wij geven advies op maat & laten je kennis maken met de verschillende opportuniteiten aangepast aan jouw diploma.

  ik wil graag advies

  Bekijk onze exclusieve vacatures

  Strategisch aankoper

  Regio Oudenaarde - Ronse
  Nieuw

  Voor onze klant, die actief is binnen de productie en ontwikkeling van innovatieve, technische materialen gaan we op zoek naar een Strategisch Aankoper. De KMO (40-tal medewerkers) is gelegen in Ronse. Ze zijn internationaal actief, en dragen vakmanschap & passie hoog in het vaandel. Binnen deze firma krijg je de kans om jezelf te ontplooien, en op een strategisch niveau mee te denken.

  Spreekt dit jou alvast aan? Lees dan zeker verder.

  Strategic Purchaser

  Regio Oudenaarde - Ronse
  Nieuw

  For our client, active within the production and development of innovative technical material solutions, we are looking for a Strategic Purchaser. The SME (40 employees) is located in Ronse. They operate internationally, and highly value craftsmanship & passion. Within this company you get the opportunity to develop yourself and to think along on a strategic level.

  Does this appeal to you? Then be sure to read on.

  Sales Engineer

  Regio Aalst - Zottegem
  Nieuw

  Voor onze klant, actief in de metaalsector gaan wij op zoek naar een gedreven Sales Engineer. Onze klant is gevestigd in Aalst en is internationaal actief. Binnen deze firma krijg je de kans om jezelf verder te ontwikkelen, en mee te denken.

  Klikt dit interessant? Lees dan zeker verder.

  Junior Electrical Engineer

  Regio Eeklo - Maldegem
  Nieuw

  Voor een internationale innovatie machinebouwer regio Maldegem gaan we op zoek naar een elektrisch ingenieur. Een functie waarbij je contact hebt met technical support, sales en productie. Benieuwd naar meer informatie? Lees snel verder!  

  Technieker Machinebouw

  Regio Geraardsbergen
  Nieuw

  Voor Incomec, een Belgisch bedrijf dat al meer dan 30 jaar innovatieve machines voor de voedingsindustrie ontwikkelt, assembleert en installeert zijn we op zoek naar een technieker. De machines worden ontwikkeld met focus op gezonde snacks. Incomec is je misschien niet bekend, maar de producten die geproduceerd worden op hun machines des te meer. Denk aan gezonde snacks zoals popped chips, rijstwafels en andere gezonde snacks die je in de winkelrekken terugvindt. De klanten zitten wereldwijd en behoren tot de topbedrijven binnen de voedingsindustrie.

  Projectleider HVAC

  Regio Brugge
  Nieuw

  Voor een onderneming actief binnen de verwarming, ventilatie alsook sanitair bieden wij ondersteuning aan in hun zoektocht naar een Projectleider.

  Zij zijn actief binnen elk marksegment en werken op maat van de klant. Projecten kunnen variëren tussen de 500.000 euro en 2,5 miljoen euro.

  Nieuw

  Je technische kennis inzetten om circulaire economie te verwezenlijken?

  Het kan! Voor VYNCKE gaan we op zoek naar een control & automation engineer.
  Ze zijn pionier in hun vak - biomassa installaties. In deze rol krijg je écht de kans om het verschil te maken in de wereld en mee te bouwen aan een groenere toekomst.

  Onderhoudstechnieker (Ploegen)

  Regio Oudenaarde - Ronse
  Nieuw

  Voor onze klant, een Belgische chipfabricant met automotive gecertifieerde semiconductor fab en sterke R&D en operations groepen zijn we op zoek naar talent om de organisatie in verschillende departementen te versterken.

  Nieuw

  Oxida is een kwalitatieve HR partner binnen zowel West- als Oost-Vlaanderen.

  Ter ondersteuning van onze nieuwe tak - Oxida HR business partner - zoeken wij een nieuwe collega om projecten op te nemen.

  Hardware Engineer

  Regio Aalst - Zottegem
  Nieuw

  Als vaste partner van onze klant actief binnen de IT-sector krijgen we het vertrouwen om actief op zoek te gaan naar sterke medewerkers!

  Software Engineer

  Regio Aalst - Zottegem
  Nieuw

  Als vaste partner van onze klant actief binnen de IT-sector krijgen we het vertrouwen om actief op zoek te gaan naar sterke medewerkers!

  Nieuw

  Voor een wereldwijde speler, actief op de industriële markt, gaan we op zoek naar een Technical Support Engineer. De firma heeft de R&D en productie van hun producten volledig in eigen beheer en werken met verschillende partners die hun producten verdelen. Kortom, bij deze firma zit je aan de basis! Benieuwd naar de functie inhoud? Lees snel verder!

  Focus op resultaat – The Oxida match

  Oxida is van mening dat bedrijven zich tegenwoordig het best kunnen onderscheiden door een maximaal geïntegreerd beleid op het vlak van hun Human Capital. Bij kiezen voor werving en selectie nemen wij de vacatures volledig uit handen: van vacature-intake tot en met de arbeidsvoorwaardengesprekken.

  We werkten reeds samen met:

  Thumbnail
  Thumbnail
  Thumbnail
  Thumbnail
  Thumbnail
  Thumbnail
  Thumbnail
  Thumbnail
  Thumbnail
  Thumbnail
  Thumbnail
  Thumbnail
  Thumbnail
  Thumbnail
  Thumbnail
  Thumbnail
  Thumbnail
  Thumbnail
  Thumbnail
  Thumbnail
  Thumbnail
  Thumbnail

  onze CEO AAN HET WOORD

  Storytelling Naomi Huysse

  Hoe het allemaal begon...

  Als job & studie koos ik dan ook iets gerelateerd aan mijn karakter & had ik snel een job in de HR sector. Na meer dan 8 jaar actief te zijn binnen selectiekantoren, nam het ondernemerschap het over en zette ik door om een eigen kantoor op te richten.

  Waar staan we op dit moment?

  Na bijna 4 jaar zitten wij in een sterke groei en wil ik met de juiste & professionele medewerkers mijn verhaal verder uitbouwen. Naast onze R&S afdeling, is onze social media afdeling ook actief. Dit weer vanuit het standpunt om de klant te helpen in het vinden van hun “kapitaal” = de mens!

  Lees het volledige verhaal hier

  Blijf op de hoogte

  Nieuws & blog