The Oxida match

Door een juiste aanpak van de digitale strategie kunnen wij snel de juiste kandidaat op de juiste plaats inzetten. Tegenwoordig bezitten we software programma’s en tools die ons meer inzichten verschaffen in de volledige candidate journey of met andere woorden:

DATA DRIVEN RECRUITMENT STRATEGIE

Ondernemingen

Wij keren hierbij terug naar de kern van een onderneming, namelijk zorgen voor stabiliteit en groei. Wij besteden veel aandacht aan het uittekenen van het profiel in functie van uw bedrijf.

MEER INFO

Kandidaten

Oxida ondersteunt je in de zoektocht naar een op “maat”  gemaakte opportuniteit. Bij ons kan je rekenen op een persoonlijke aanpak & discretie.

MEER INFO

Schoolverlaters

Als schoolverlater kom je vaak onvoorbereid op de arbeidsmarkt en komt er op een korte periode heel wat op je af. Wij geven advies op maat & laten je kennis maken met de verschillende opportuniteiten aangepast aan jouw diploma.

MEER INFO

Boost your employer brand - social media strategie  

Om het juiste talent aan te werven gaan we verder dan werving en selectie. We tillen de online communicatie naar een hoger niveau en geven tips om de medewerkersbetrokkenheid te verhogen. 

Talent aantrekken en behouden is onze grootste doelstelling.

Je wil toch gemotiveerde en talentvolle werknemers op de juiste plaats? 

   Talent aantrekken en behouden

Medewerkers zijn het sociaal kapitaal van je organisatie. Met een doordachte strategie trek je de juiste medewerkers aan.

Je Employer Brand optimaliseren bezorgt je meer kwaliteitsvolle sollicitaties.

Het zorgt voor een lager verloop bij je werknemers en een vermindering van je wervingskosten op lange termijn.

 

Maak van je bedrijf een sterk merk

Meer naambekendheid

Meer naambekendheid heeft meer voordelen. Wanneer een potentiële klant een bekende naam tegenkomt, zal hij minder concurrenten in overweging nemen. 

Je bestaande klanten zijn loyaler aan je als je naambekendheid hoog is en online marketingcampagnes zijn efficiënter met een bekende naam. 

 

Een goed uitgekiende online communicatiestrategie

onze CEO AAN HET WOORD

Storytelling Naomi Huysse

Hoe het allemaal begon...

Als job & studie koos ik dan ook iets gerelateerd aan mijn karakter & had ik snel een job in de HR sector. Na meer dan 8 jaar actief te zijn binnen selectiekantoren, nam het ondernemerschap het over en zette ik door om een eigen kantoor op te richten.

Waar staan we op dit moment?

Na bijna 4 jaar zitten wij in een sterke groei en wil ik met de juiste & professionele medewerkers mijn verhaal verder uitbouwen. Naast onze R&S afdeling, is onze social media afdeling ook actief. Dit weer vanuit het standpunt om de klant te helpen in het vinden van hun “kapitaal” = de mens!

Lees het volledige verhaal hier

Actuele vacatures

Bekijk hier onze recentste vacatures. 

Kan je geen vacature vinden in lijn met je profiel?

Contacteer ons: Wij hebben ook een aantal discrete vacatures binnen onze executive search.

 Bekijk onze vacatures  Neem contact op

Beoordeling van onze klanten

Focus op resultaat – The oxida Match

Oxida is van mening dat bedrijven zich tegenwoordig het best kunnen onderscheiden door een maximaal geïntegreerd beleid op het vlak van hun Human Capital.

Testimonials
Fay/een Oxida-medewerkster belde me op een lenteavond met oprechte interesse in mijn profiel en wensen. Enkele dagen na ons gemoedelijk gesprek werd ik op de hoogte gebracht van een vacature die op veel vlakken een match leek, in een sector waar ik zelf niet meteen aan gedacht had. Na elke stap in het sollicatieproces werd op attente wijze geïnformeerd naar de evoluties, emoties, etcera. En uiteindelijk was het 'bingo'! Nu zit ik op een diverse, internationale job in een fijne omgeving -mede dankzij de inzet van Oxida. Persoonlijke steun vanuit een verrassende hoek tijdens je jobzoektocht, een fijne ervaring!
Thumbnail

Jonas Ryvers

Suez

Langs deze weg wil ik in het bijzonder Shana van Oxida HR Experts bedanken om mij in contact te brengen met mijn nieuwe werkgever.
Ik had met een aantal engineering en technical HR experts contact, maar Oxida steekt er met kop en schouders bovenuit, zelfs zonder eerst
persoonlijk te moeten langsgaan weet men door de juiste vragen te stellen een perfect profiel van de kandidaat te schetsen.
Ik ben heel snel op gesprek mogen gaan en onmiddellijk na de afspraak werd ik reeds gecontacteerd ivm het verloop van de sollicitatie, eenmaal aan het werk was er de eerste maand, wekelijks contact om te weten hoe alles verlopen was, perfecte opvolging dus, een aanrader !
Thumbnail

Johan Laroy

Bens Retail

Langs deze weg wil ik het ganse HR-Experts-team bedanken om me (totaal onverwacht!) in contact te brengen met mijn nieuwe werkgever.
Het vlotte contact zal me bij blijven en apprecieer ik enorm!!
Proficiat hiervoor, keep on the good work!
Thumbnail

Bruno Coopman

SPARK bvba

Blijf op de hoogte

Nieuws & blog