Vacatures voor Ingenieurs, IT'ers & Hoger opgeleide profielen.

  Onze vacatures situeren zich voornamelijk in de technische sectoren, waaronder ook sterk binnen de hernieuwbare energie. We hebben management vacatures in Finance, Logistics, Sales en Engineering.
  Bekijk onze vacatures of upload je cv, wij maken graag de Oxida match.

  Werkgevers: Op zoek naar de juiste kandidaat / ingenieur / technisch ondersteunend personeel? Door een juiste aanpak van de digitale strategie kunnen wij snel de juiste kandidaat op de juiste plaats inzetten. Op heden beschikken wij over de nodige tools die ons meer inzichten verschaffen in de volledige candidate journey.

  WERKGEVER

  Wij keren hierbij terug naar de kern van een onderneming, namelijk zorgen voor stabiliteit en groei. Wij besteden aandacht aan het uittekenen van het profiel in functie van uw bedrijf.

  mijn vacatures invullen

  WERKNEMER

  Oxida ondersteunt je in de zoektocht naar een op “maat”  gemaakte opportuniteit.
  Bij ons kan je rekenen op een persoonlijke aanpak & discretie.

  Begeleid mij naar een nieuwe uitdaging

  Net afgestudeerd? Sterk beginnen aan je eerste job!

  Wij geven advies op maat & laten je kennis maken met de verschillende opportuniteiten aangepast aan jouw diploma.

  ik wil graag advies

  Bekijk onze exclusieve vacatures

  Nieuw

  Oxida is een kwalitatieve HR partner binnen zowel West- als Oost-Vlaanderen.

  Ter ondersteuning van onze nieuwe tak - Oxida HR business partner - zoeken wij een nieuwe collega om projecten op te nemen.

  Nieuw

  Je technische kennis inzetten om circulaire economie te verwezenlijken?

  Het kan! Voor VYNCKE gaan we op zoek naar een control & automation engineer.
  Ze zijn pionier in hun vak - biomassa installaties. In deze rol krijg je écht de kans om het verschil te maken in de wereld en mee te bouwen aan een groenere toekomst.

  RM Technician (Ploegen)

  Regio Oudenaarde - Ronse
  Nieuw

  Voor onze klant, een Belgische chipfabricant met automotive gecertifieerde semiconductor fab en sterke R&D en operations groepen zijn we op zoek naar talent om de organisatie in verschillende departementen te versterken.

  Projectleider HVAC

  Regio Brugge
  Nieuw

  Voor een onderneming actief binnen de verwarming, ventilatie alsook sanitair bieden wij ondersteuning aan in hun zoektocht naar een Projectleider.

  Zij zijn actief binnen elk marksegment en werken op maat van de klant. Projecten kunnen variëren tussen de 500.000 euro en 2,5 miljoen euro.

  Technieker Machinebouw

  Regio Geraardsbergen
  Nieuw

  Voor Incomec, een Belgisch bedrijf dat al meer dan 30 jaar innovatieve machines voor de voedingsindustrie ontwikkelt, assembleert en installeert zijn we op zoek naar een technieker. De machines worden ontwikkeld met focus op gezonde snacks. Incomec is je misschien niet bekend, maar de producten die geproduceerd worden op hun machines des te meer. Denk aan gezonde snacks zoals popped chips, rijstwafels en andere gezonde snacks die je in de winkelrekken terugvindt. De klanten zitten wereldwijd en behoren tot de topbedrijven binnen de voedingsindustrie.

  Hardware Engineer

  Regio Aalst - Zottegem
  Nieuw

  Als vaste partner van onze klant actief binnen de IT-sector krijgen we het vertrouwen om actief op zoek te gaan naar sterke medewerkers!

  Software Engineer

  Regio Aalst - Zottegem
  Nieuw

  Als vaste partner van onze klant actief binnen de IT-sector krijgen we het vertrouwen om actief op zoek te gaan naar sterke medewerkers!

  Nieuw

  Voor een wereldwijde speler, actief op de industriële markt, gaan we op zoek naar een Technical Support Engineer. De firma heeft de R&D en productie van hun producten volledig in eigen beheer en werken met verschillende partners die hun producten verdelen. Kortom, bij deze firma zit je aan de basis! Benieuwd naar de functie inhoud? Lees snel verder!

  Junior IT Business Analyst (Master)

  Regio Brussel - Asse - Ternat
  Nieuw

  Zal je binnenkort je master diploma behalen? Of heb je deze reeds op zak? Heb je grote interesse in IT? Wil je hier nog veel in bijleren én professioneel begeleid worden? Dan is het IT traineeship je op het lijf geschreven!

  Voor een firma die zich specialiseert in het bijstaan & opleiden van master studenten tot professionals, ben ik op zoek naar een IT krak!

   

  Junior Accountant

  Regio Gent
  Nieuw

  Als vaste partner van onze klant gelegen te Gent, actief binnen de ontwikkeling van een duurzame leefomgeving via het aanreiken van (milieu-)technische oplossingen, gaan we op zoek naar een junior accountant.

  Logistiek Manager

  Regio Eeklo - Maldegem
  Nieuw

  Aansturen en opvolgen van de logistieke operaties in de regio Gent volgens de vooropgestelde procedures, KPI’s en budgetten.

  Werfleider

  Regio Oostende
  Nieuw

  Werfleider op het gebied van elektrificatie van spoorlijnen (regionaal en interzonaal)

  Focus op resultaat – The Oxida match

  Oxida is van mening dat bedrijven zich tegenwoordig het best kunnen onderscheiden door een maximaal geïntegreerd beleid op het vlak van hun Human Capital. Bij kiezen voor werving en selectie nemen wij de vacatures volledig uit handen: van vacature-intake tot en met de arbeidsvoorwaardengesprekken.

  We werkten reeds samen met:

  Thumbnail
  Thumbnail
  Thumbnail
  Thumbnail
  Thumbnail
  Thumbnail
  Thumbnail
  Thumbnail
  Thumbnail
  Thumbnail
  Thumbnail
  Thumbnail
  Thumbnail
  Thumbnail
  Thumbnail
  Thumbnail
  Thumbnail
  Thumbnail
  Thumbnail
  Thumbnail
  Thumbnail
  Thumbnail

  onze CEO AAN HET WOORD

  Storytelling Naomi Huysse

  Hoe het allemaal begon...

  Als job & studie koos ik dan ook iets gerelateerd aan mijn karakter & had ik snel een job in de HR sector. Na meer dan 8 jaar actief te zijn binnen selectiekantoren, nam het ondernemerschap het over en zette ik door om een eigen kantoor op te richten.

  Waar staan we op dit moment?

  Na bijna 4 jaar zitten wij in een sterke groei en wil ik met de juiste & professionele medewerkers mijn verhaal verder uitbouwen. Naast onze R&S afdeling, is onze social media afdeling ook actief. Dit weer vanuit het standpunt om de klant te helpen in het vinden van hun “kapitaal” = de mens!

  Lees het volledige verhaal hier

  Blijf op de hoogte

  Nieuws & blog