Vacatures voor Ingenieurs, IT'ers & Hoger opgeleide profielen.

  Oxida, Technical HR-Experts is een Federgon certificeerd werving en selectie kantoor.

  Onze vacatures situeren zich voornamelijk in de technische sectoren, waaronder ook sterk binnen de hernieuwbare energie. We hebben management vacatures in Finance, Logistics, Sales en Engineering.
  Bekijk onze vacatures of upload je cv, wij maken graag de Oxida match.

  Werkgevers: Op zoek naar de juiste kandidaat / ingenieur / technisch ondersteunend personeel? Door een juiste aanpak van de digitale strategie kunnen wij snel de juiste kandidaat op de juiste plaats inzetten. Op heden beschikken wij over de nodige tools die ons meer inzichten verschaffen in de volledige candidate journey.

  Recruitment & Selection

  Maak gebruik van ons portfolio aan technische kandidaten om snel & eenvoudig aan te werven. 

  mijn vacatures invullen

  HR - Business Partner

  Strategisch HR-advies voor jouw onderneming.💡
  Hierbij nemen wij het werk uit handen, uiteraard in samenspraak.

  maak een afspraak

  Assessment & Testing

  Door te kiezen voor een assessments krijg je een hoger kandidaat-niveau en daalt het verloop in je organisatie.

  MEER INFO OVER ASSESSMENTS
   

  Bekijk onze exclusieve vacatures

  Technisch tekenaar

  Regio Limburg
  Nieuw

  In exclusiviteit gaan we op zoek naar een gedreven technisch tekenaar. Met twee vestigingen en 75 medewerkers heeft deze organisatie zich de laatste decennia ontwikkeld tot een belangrijke speler in de metaalsector.

  Storingstechnieker

  Regio Brussel - Asse - Ternat
  Nieuw

  We gaan op zoek naar een storingstechnieker voor hun vestiging te Grimbergen.
  Onze klant is één van de grote spelers op het domein van afvalverwerking en is de Europese leider in land-, bodem- en grondsanering.

  HSE Consultant

  Regio Oudenaarde - Ronse
  Nieuw

  Voor onze klant, een internationale speler actief binnen milieu-, veiligheids- en duurzaamheidsconsultancy gaan wij op zoek naar een extra Milieu- en Veiligheidsconsultant. Onze klant onderscheidt zich van de concurrentie door hun internationale expertise en hun onmiskenbare inzet en toewijding om net een stapje verder te gaan bij het aanbieden van oplossingen op milieu-, veiligheids- en duurzaamheidsvraagstukken.

  Om hun groei verder te zetten, kijken zij uit naar een extra milieu- en veiligheidsprofessional.

  Supervisor productie

  Regio Brussel - Asse - Ternat
  Nieuw

  Als vaste partner van onze klant gelegen te Groot-Bijgaarden actief in de veiligheidssector zijn we steeds op zoek naar sterke medewerkers.

  Je hebt de dagdagelijkse leiding over 20-30 personen in het assemblage-team.

  Nieuw

  In exclusiviteit voor Hardhout gaan we op zoek naar een commercieel interieur verkoop medewerker keukens/badkamers/garderobes die op zoek is naar een uitdaging!

  Sales Representative

  Regio Tielt
  Nieuw

   

  In exclusiviteit voor Sovaplastics gaan we op zoek naar een sterke internal sales representative.

  Je komt terecht in een team van 3 technische experts, hierdoor is technische voorkennis is geen must, affiniteit met kunststoffen sector is voldoende. 

  Wil je graag je commerciële skills verder inzetten in een KMO omgeving waar je je kennis kan verbreden en zo meewerken aan verdere groei? 

  Lees snel verder! 

  Power BI Specialist

  Regio Brugge
  Nieuw

  Voor Mowi gaan we in exclusiviteit op zoek naar een PowerBI Specialist/controlling.

  Als PowerBI Specialist rapporteer je aan de Finance & BU Controlling Director en ben je verantwoordelijk voor het opvolgen van productie-KPI's in onze diverse vestigingen.

  Je krijgt de ruimte om je expertise binnen PowerBI volledig in te zetten, gezien dit jouw volledige verantwoordelijkheid wordt.

  De functie is 3-ledig, voor het finance luik in de functie kan je rekenen op ondersteuning van je collega’s.

  Benieuwd naar meer informatie? Lees snel verder!

  Nieuw

  Voor Renson gaan we actief op zoek naar een Prototype test lab researcher (R&D). Je voert verschillende testen uit op de prototypes die je collega prototyper gemaakt heeft. 
  Naast technische affiniteit en goede PC kennis is voorkennis geen verplichting in deze functie, er wordt een uitgebreid opleidingsplan uitgewerkt. 

  In deze functie val je onder het R&D departement en help je mee aan de ontwikkeling van nieuwe producten! 

  Sales Engineer

  Regio Aalst - Zottegem

  Voor onze klant, actief in de metaalsector gaan wij op zoek naar een gedreven Sales Engineer. Onze klant is gevestigd in Aalst en is internationaal actief. Binnen deze firma krijg je de kans om jezelf verder te ontwikkelen, en mee te denken.

  Klikt dit interessant? Lees dan zeker verder.

  Production Team Leader

  Regio Waregem
  Nieuw

  Voor onze klant Renson, zijn wij exclusief op zoek naar een Teamleader voor de coatingafdeling te Kruisem. Ervaring in een productieomgeving is mooi meegenomen, maar geen absolute vereiste. We zijn op zoek naar iemand met sterke people-skills, die het team kan motiveren om zo efficiënt mogelijk aan de slag te gaan.

  IT recruiter

  Regio Gent
  Nieuw

  Bouw je mee aan onze nieuwe business unit met je eigen team?

  Bij Oxida zijn we toegewijd om zowel onze klant als mogelijke sollicitant hun volledig potentieel te laten bereiken. Onze IT-vacatures zijn niet meer bij te houden en hierdoor zoeken wij een  IT Recruiter om ons team te versterken en de business unit verder uit te bouwen.

  Focus op resultaat – The Oxida match

  Oxida is van mening dat bedrijven zich tegenwoordig het best kunnen onderscheiden door een maximaal geïntegreerd beleid op het vlak van hun Human Capital. Bij kiezen voor werving en selectie nemen wij de vacatures volledig uit handen: van vacature-intake tot en met de arbeidsvoorwaardengesprekken.

  Het RSS-kwaliteitslabel is meer dan ooit een leidraad voor klant-bedrijven en kandidaten en biedt duidelijke kwaliteitsgaranties. Kwaliteit is dan ook een doorslaggevend beslissingsargument bij de keuze van een goede HR-partner.

  We werkten reeds samen met:

  Thumbnail
  Thumbnail
  Thumbnail
  Thumbnail
  Thumbnail
  Thumbnail
  Thumbnail
  Thumbnail
  Thumbnail
  Thumbnail
  Thumbnail
  Thumbnail
  Thumbnail
  Thumbnail
  Thumbnail
  Thumbnail
  Thumbnail
  Thumbnail
  Thumbnail
  Thumbnail
  Thumbnail
  Thumbnail

  Blijf op de hoogte

  Nieuws & blog