Vacatures Energiesector - Elektriciteit

Bij Oxida vind je jobs in de energiesector.

Ben je een knappe kop vol energie om mee te werken aan een van de grootste uitdagingen wereldwijd? Wil je trots zijn op je werk?

Neem contact met ons of bezorg ons je cv. Wij helpen je verder in je zoektocht naar jouw nieuwe uitdaging. We hebben verschillende mooie functies in de energiesector en hernieuwbare energiesector. 

Niet direct gevonden wat je zocht?

Contacteer ons, we hebben nog meer interessante vacatures in de energiesector.

Overzicht van enkele topvacatures: 

Junior Accountant

het Gentse

Als vaste partner van onze klant gelegen te Gent, actief binnen de ontwikkeling van een duurzame leefomgeving via het aanreiken van (milieu-)technische oplossingen, gaan we op zoek naar een junior accountant.

Nieuw

Preventieadviseur

Kortrijk

Je adviseert de werkgever, de leidinggevende en de werknemers met als doelstelling de verbetering van het welzijn van de werknemers.

Nieuw

Process Engineer - Chemie

Veurne-Oostende-Diksmuide

Je kent de doelstelling en zorgt ervoor dat de productie, in samenwerking met de productie managers, shift leaders en operatoren, optimaal draait.

Nieuw

Werkvoorbereider

het Gentse

Als vaste partner van onze klant gaan we in vertrouwen op zoek naar sterke medewerkers!

Nieuw

Data Engineer

Veurne-Oostende-Diksmuide

Als data engineer ben je verantwoordelijk voor het valideren, verbeteren en structureren van de datakwaliteit om data analytics en machine learning-modellen toe te passen

Nieuw

Hoofdtechnieker

Roeselare-Tielt

We zijn op zoek naar een technieker alarm- en camerabewaking voor het installeren, activeren en herstellen van beveiligingssystemen (alarm, brand, camera, videofonie, toegangscontrole, datanetwerken … ) Je komt zowel terecht bij particulieren, kmo’s en grote bedrijven.

Nieuw