Over Oxida

Oxida, Technical HR Experts bestaat sinds 2015 en is opgericht door Naomi Huysse.

Doorheen de jarenlange ervaring binnen de sector wou ze zelf een kwalitatief selectiekantoor uitbouwen, waar het persoonlijk contact centraal staat. Ook de relatie met de kandidaat is van groot belang in het selectieproces, hierdoor is de kans op een gerichte selectie groter.

Nadat wij al jaren enorme inspanningen gedaan hebben om onze kwaliteit en werking op punt te krijgen, kunnen wij toch met enige trots melden dat wij het Quality label hebben behaald van Federgon!

Als lid van VOKA, die ook steeds meer aanhaalt hoe waardevol dit kan zijn als kantoor en hun klanten, willen wij dit ook graag aan u melden.

Wij zijn een HR partner die zich focust op de plaatsing van hogere profielen (technical/finance/supply chain/ICT), maar liever een Partnership opbouwt

Gezien "Human Capital" een zeer belangrijk onderdeel is voor elke onderneming, willen wij dan ook op een kwalitatieve manier de vacatures invullen.

Onze waarden dragen wij hoog in het vaandel en alle medewerkers passen in ons verhaal.

1.     Innovatief

Door ons continu op te leiden binnen de nieuwe media en digitale strategieën onderscheiden wij ons van de concullega’s. Inzetten op social media & de nieuwste methodes om de geschikte kandidaat te vinden is van essentieel belang. Als klein kantoor investeren wij hier fors in en dit om onze klanten te kunnen blijven bijstaan in hun Human Capital. Hiernaast is het juiste / up-to-date advies verlenen aan de klant op vlak van sociale wetgeving, retentie & de assessments onze taak. Op die manier kunnen de juiste competenties ingezet worden en behouden blijven. We willen ons profileren als een HR partner en niet zozeer als puur recruitment kantoor.

Anderzijds doen wij ook inspanning om de juiste connectie op de bouwen met de werkzoekende. Wij luisteren echt naar welke opportuniteit ze zoeken en proberen op die manier een juiste match te maken. Opvolging en open communicatie zijn hier zeker van belang. Alsook een stabiel intern team die de juiste intrinsieke motivatie voor de dag legt en niet louter beoordeelt wordt op behaalde cijfers. Wij proberen hierin de juiste mix te vinden.

2.    Data driven recruitment

Tegenwoordig bezitten we software programma’s en tools die ons meer inzichten verschaffen in de volledige candidate journey. Lees hoe we in 2020 het wervingsproces optimaliseren met behulp van inzichten. De digitale transformatie is ook bij ons een feit. Ons ERP pakket, samen met enkele tools zorgen ervoor dat wij alles kunnen opvolgen en meteen de juiste linken kunnen leggen.
Alsook de vacature in het gezichtsveld brengen van de kandidaten met de juiste competenties zijn opties. Hiervoor hebben wij een klantformule waarbij wij dedicated aan de slag gaan met een strategische vacature.

3.    Transparent

Wij zijn transparant in zowel de werking als de kostprijs. Bij ons geen verrassingen en wij werken steeds aan een constructieve oplossing. Alles is bespreekbaar en zal duidelijk gecommuniceerd worden. Ook passen wij nog steeds het No Cure No Pay principe toe. Op deze manier is er sprake van een opbouwende vertrouwensrelatie & no-nonsense aanpak.

Team van specialisten in technische profielen

Together everyone achieves more

Oxida heeft kantoren in Jabbeke & Gent. Op die manier zijn wij ook centraal gelegen binnen België om zowel werkzoekenden als de klanten beter van dienst te zijn.

The Oxida "tank" bestaat uit een sterk team. Onze HR-experts & consultants maken van Oxida een bloeiende en groeiende onderneming met een hoge klanttevredenheid. 

Oxida voorziet per medewerker het juiste ontwikkelingsplan om zo onze kwalitatieve service / kennis te blijven garanderen.

 

Ga je voor meer amai in jouw carrière? Plan een oNline INTERVIEW