Referenties

Getuigenissen van tevreden kandidaten die we aan een nieuwe job hebben geholpen en bedrijven waar we reeds mee hebben samengewerkt. 

Dankzij Ine heb ik een eerste job gevonden die perfect aansluit bij mijn interesse en ambitie. Zelf had ik waarschijnlijk de vacature niet gevonden. Ine regelde een eerste gesprek voor mij en volgde me steeds goed op.

Ik vond het een zeer fijne samenwerking met Oxida.
Bedankt!

Mvg,

Wannes

Wannes

Bouwonderneming Damman

"Dankzij een vlotte kennismaking en aangename gesprekken vlug en vlot de ideale match gevonden. Er werd duidelijk naar werkervaring alsook persoonlijke interesses geluisterd.

Mijn dank aan Louise Huybrechts en Oxida voor het tot stand brengen van deze geweldige opportuniteit."

Wim Knockaert

Toadi

“Met de weinige input die ze kregen waren de mensen van Oxida in staat ons telkens kwalitatieve kandidaten voor te stellen, waardoor we nu reeds 2 nieuwe medewerkers hebben mogen verwelkomen. Wij houden ervan om efficiënt te werk te gaan en Oxida past perfect in deze strategie.”

2 nieuwe medewerkers dankzij Oxida

Klant

In contact gekomen met Louise van “ OXIDA “, zij zorgde ervoor dat mijn zoektocht naar een nieuwe job in een stroomversnelling terecht kwam. In no time had ze een match gevonden met mijn nieuwe werkgever!

Bedankt Louise en keep up the good work!

Olivier

Heli

“Dag Louise,

Bij deze wil ik u nog eens bedanken om mijn carrière een nieuwe boost te geven.

U hebt voor mij De Job gevonden die echt past bij mij profiel en dan nog bij een top bedrijf als Winsol.
En dit in deze rare tijden...

Merci!”

Christophe Rutten

Winsol

Tussen haakjes u hebt een aanstekelijke drive in uw werk. Ik merk dat u het graag doet en de contacten zijn professioneel doch op een ontspannen niveau. U luistert echt naar de kandidaat.

Dikke pluim

Jochen De Maertelaere

--

De laatste maanden zelf aan het solliciteren geweest en als sollicitant moet je enorm geluk hebben bij welke recruiter je terecht komt. Je moet vooral in jezelf geloven en gaan voor wat je zelf wil. Vind je dan een recruiter met passie voor zijn werk dan is the sky the limit en kunnen er mooie dingen gebeuren. Mijn dank allezins aan Louise Huybrechts en Oxida Technical HR Experts

Pieter Haesaert

Schrijnwerkerij Borra

Ik ben nu al een 3 maand aan het werk bij Anziplast en heb het volledig naar m'n zin!
De verandering van omgeving, organisatie, bedrijfscultuur heeft me goed gedaan in elk geval.
Wat mij betreft dus zeker geen klagen wat betreft de samenwerking.
Bedankt.

Met vriendelijke groeten,
Juanito Baute

Juanito Baute

Anziplast

Fay/een Oxida-medewerkster belde me op een lenteavond met oprechte interesse in mijn profiel en wensen. Enkele dagen na ons gemoedelijk gesprek werd ik op de hoogte gebracht van een vacature die op veel vlakken een match leek, in een sector waar ik zelf niet meteen aan gedacht had. Na elke stap in het sollicatieproces werd op attente wijze geïnformeerd naar de evoluties, emoties, etcera. En uiteindelijk was het 'bingo'! Nu zit ik op een diverse, internationale job in een fijne omgeving -mede dankzij de inzet van Oxida. Persoonlijke steun vanuit een verrassende hoek tijdens je jobzoektocht, een fijne ervaring!
Thumbnail

Jonas Ryvers

Suez

Langs deze weg wil ik in het bijzonder Shana van Oxida HR Experts bedanken om mij in contact te brengen met mijn nieuwe werkgever.
Ik had met een aantal engineering en technical HR experts contact, maar Oxida steekt er met kop en schouders bovenuit, zelfs zonder eerst
persoonlijk te moeten langsgaan weet men door de juiste vragen te stellen een perfect profiel van de kandidaat te schetsen.
Ik ben heel snel op gesprek mogen gaan en onmiddellijk na de afspraak werd ik reeds gecontacteerd ivm het verloop van de sollicitatie, eenmaal aan het werk was er de eerste maand, wekelijks contact om te weten hoe alles verlopen was, perfecte opvolging dus, een aanrader !
Thumbnail

Johan Laroy

Bens Retail

Langs deze weg wil ik het ganse HR-Experts-team bedanken om me (totaal onverwacht!) in contact te brengen met mijn nieuwe werkgever.
Het vlotte contact zal me bij blijven en apprecieer ik enorm!!
Proficiat hiervoor, keep on the good work!
Thumbnail

Bruno Coopman

Soenen

We werkten reeds samen met:

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail