Dedicated Search

Waarom kiezen voor dedicated search?

Vacatures waar je specialisten of schaarse professionals voor nodig hebt

Dedicated Search is de recruitment oplossing voor het invullen van vacatures waar je specialisten of schaarse professionals voor nodig hebt. Gekwalificeerde professionals reageren minder snel op anonieme vacatures halen we uit onderzoek. "Voor onze klant zijn wij op zoek naar..."  De zoektocht naar vacatures is voor veel werkzoekenden een hell of a ride geworden en kandidaten zien het bos door de bomen niet meer. Op jobboards en vacaturesites staan vaak duplicaties van vacatures.

Opvallen in een krappe arbeidsmarkt

In een krappe arbeidsmarkt levert het verstrekken van jouw opdracht aan meerdere bureaus niet vanzelfsprekend meer of betere kandidaten op. Kandidaten worden in dezelfde week door meerdere bureaus voor dezelfde vacature benaderd. Binnen een tijdsbestek van een paar dagen worden ze overspoeld met vage vacatureteksten en omschrijvingen. Hoe benader je dan best wel deze schaarse profielen? Heel simpel: als jij en jouw recruitment partner niet langer samenwerken op basis van no cure no pay maar op basis van wederzijds commitment. (Exclusiviteit of Dedicated Search) 

Vergroten talent pool en job-optimalisatie 

Wanneer je kiest voor dedicated search verzorgen we o.a. de creatie en optimalisatie van de content (wervingsteksten en job-advertenties) en job marketing (gerichte verspreiding online van deze vacature). Binnen de dedicated aanpak werken we zeer nauw samen. We vergroten jouw talent pool, door ook mensen die passief (discreet) op zoek zijn naar een job te contacteren met jouw vacature.

Neem contact met ons op: Wij begeleiden je op de gepaste manier met een luisterend oor.

Hoe gaan we te werk bij een Dedicated Search:

Een dedicated search opdracht loopt over een termijn van minimum 3 maanden. Dat houdt in dat we afspreken dat de werving en selectie voor een specifieke vacature exclusief aan ons wordt uitbesteed voor een vooraf overeengekomen periode waarbij er op een kwalitatieve & intensieve manier gewerkt zal worden om jouw vacature in te vullen. In principe is in deze periode de vacature ingevuld. Indien dit niet het geval is wordt de opdracht verlengd met 1 maand zonder meerprijs. 

Briefing & opdrachtdetails

Kennismaken met bedrijfscultuur

Bespreking job-omschrijving 

Profielopstelling - Ideale gewenste kandidaat

Opstellen targetlist 

Optimaliseren en op punt stellen van de job omschrijving en functieanalyse.

Marktbenadering

Publicatie via onze kanalen 

Search database

Data driven recruitment strategie

Gesponsorde content

Feedback