Op zoek naar een Software developer? Met dedicated search 2 times succes in a row!

Voorbeeld Case Qbus:

Voor onze klant Qbus, actief binnen de domotica sector, gingen we in exclusiviteit op zoek naar een software developer via onze Dedicated Search formule.

Qbus ontwikkelt hardware en software die de elektrische installatie van residentiële en commerciële gebouwen intelligent maakt. 

Qbus Domotica is een domotica systeem dat de elektrische installatie van residentiële en commerciële gebouwen slim maakt.

Na 2 jaar opnieuw een succesvolle samenwerking

In Augustus 2020 zijn we na een intake bij Qbus gestart met een Dedicated Search zoektocht voor een Software Developer Engineer. Na 8 weken intensief en gericht zoeken hebben we de samenwerking positief kunnen afsluiten. Na amper 8 weken hadden we reeds een match gevonden. Ondertussen heeft hij zijn plaats in het development team gevonden en 2 jaar later is Qbus nog steeds zeer tevreden over de kandidaat.

Qbus blijft groeien en in 2022 besloten ze om nieuwe werknemers aan te werven. Begin Mei 2022 werden we opnieuw door Qbus gecontacteerd. Ze beslisten om hun team uit te breiden en zochten opnieuw een Software Developer om het team te versterken. Qbus besloot om dit opnieuw via onze dedicated search formule te laten verlopen na het succesvol verhaal 2 jaar geleden.

2 times succes in a row!

We zijn trots om mee te delen dat we voor de nieuwe vacature opnieuw een match gevonden hebben na 9 weken. Het was opnieuw een mooie succesvolle samenwerking.

Lees hier hoe wij te werk gaan om jouw vacatures ingevuld te krijgen

 

Case Software Developer 2022

CASE SOFTWARE ENGINEER 2020

Recente vacatures

Nieuw

Als Technical Customer Service Officer ben je de essentiële schakel tussen onze externe sales en klanten. Je helpt onze (B2B) klanten verder door hen technisch advies te verlenen.

Logistics & Administration Officer

Regio Menen - Wervik - Moeskroen
Nieuw

Als logistics & administration officer kom je terecht in een gevarieerde functie waar je jezelf kan ontplooien. Je biedt ondersteuning aan de afdeling aankoop en rapporteert aan de purchase manager.

RM Technician (Ploegen)

Regio Oudenaarde - Ronse
Nieuw

Voor onze klant, een Belgische chipfabricant met automotive gecertifieerde semiconductor fab en sterke R&D en operations groepen zijn we op zoek naar talent om de organisatie in verschillende departementen te versterken.

Technieker Machinebouw

Regio Geraardsbergen
Nieuw

Voor Incomec, een Belgisch bedrijf dat al meer dan 30 jaar innovatieve machines voor de voedingsindustrie ontwikkelt, assembleert en installeert zijn we op zoek naar een technieker. De machines worden ontwikkeld met focus op gezonde snacks. Incomec is je misschien niet bekend, maar de producten die geproduceerd worden op hun machines des te meer. Denk aan gezonde snacks zoals popped chips, rijstwafels en andere gezonde snacks die je in de winkelrekken terugvindt. De klanten zitten wereldwijd en behoren tot de topbedrijven binnen de voedingsindustrie.

Nieuw

Oxida is een kwalitatieve HR partner binnen zowel West- als Oost-Vlaanderen.

Ter ondersteuning van onze nieuwe tak - Oxida HR business partner - zoeken wij een nieuwe collega om projecten op te nemen.