Op zoek naar een Software developer? Met dedicated search 2 times succes in a row!

Voorbeeld Case Qbus:

Voor onze klant Qbus, actief binnen de domotica sector, gingen we in exclusiviteit op zoek naar een software developer via onze Dedicated Search formule.

Qbus ontwikkelt hardware en software die de elektrische installatie van residentiële en commerciële gebouwen intelligent maakt. 

Qbus Domotica is een domotica systeem dat de elektrische installatie van residentiële en commerciële gebouwen slim maakt.

Na 2 jaar opnieuw een succesvolle samenwerking

In Augustus 2020 zijn we na een intake bij Qbus gestart met een Dedicated Search zoektocht voor een Software Developer Engineer. Na 8 weken intensief en gericht zoeken hebben we de samenwerking positief kunnen afsluiten. Na amper 8 weken hadden we reeds een match gevonden. Ondertussen heeft hij zijn plaats in het development team gevonden en 2 jaar later is Qbus nog steeds zeer tevreden over de kandidaat.

Qbus blijft groeien en in 2022 besloten ze om nieuwe werknemers aan te werven. Begin Mei 2022 werden we opnieuw door Qbus gecontacteerd. Ze beslisten om hun team uit te breiden en zochten opnieuw een Software Developer om het team te versterken. Qbus besloot om dit opnieuw via onze dedicated search formule te laten verlopen na het succesvol verhaal 2 jaar geleden.

2 times succes in a row!

We zijn trots om mee te delen dat we voor de nieuwe vacature opnieuw een match gevonden hebben na 9 weken. Het was opnieuw een mooie succesvolle samenwerking.

Lees hier hoe wij te werk gaan om jouw vacatures ingevuld te krijgen

 

Case Software Developer 2022

CASE SOFTWARE ENGINEER 2020

Recente vacatures

Business Process Analyst

Regio Aalter - Deinze
Nieuw

Je brengt de huidige processen van verschillende afdelingen in kaart en analyseert die. Daarbij vraag je input van de procesuitvoerder, proceseigenaars en de ondersteunende IT-diensten.

Project & Portfolio Manager

Regio Aalter - Deinze
Nieuw

The Lead Project Manager will lead a team of project managers responsible for the development and commercialization of the OTC products: Core OTC Portfolio or Wellness & Lifestyle portfolio.

Projectmanager

Regio Gent
Nieuw

Leiden van technische projecten van begin tot eind, inclusief planning, uitvoering en evaluatie.

Tekenaar Solidworks

Regio Oudenaarde - Ronse
Nieuw

Als Tekenaar ben je samen met de Projectleiders verantwoordelijk voor de ontwerpen van onze producten.