Assessment & Testing

Hire better and faster

We helpen klanten hun wervingsproces te verbeteren door ervoor te zorgen dat ze geïnformeerde en objectieve beslissingen kunnen nemen, zodat ze mensen met vertrouwen kunnen aannemen en managen.

De kosten van een verkeerde wervingsbeslissing kunnen oplopen tot wel 30% van het jaarsalaris van de desbetreffende functie. Ook levert het extra hinder voor jezelf en je team op. Daarom is het een van de belangrijkste taken van elke organisatie om in één keer de juiste mensen te werven.

Onze assessments verkennen meerdere aspecten van gedrag, leervermogen en persoonlijkheid op de werkplek om een uitgebreid maar toegankelijk overzicht te bieden van je kandidaten.

Door te kiezen voor een testing & assessment krijg je een hoger kandidaat-niveau tijdens interviews en daalt het verloop in je organisatie.

Contacteer ons voor een assessment test

Assessments gebruiken voor

1. Gedragskenmerken

Door inzicht te krijgen in de gedragsstijl van personen kun je bepalen of een bepaalde functie bij hen past en wat hun communicatievoorkeuren zijn. Zo kun je je opleidings- en ontwikkelingsbudget optimaal besteden, meer zekerheid krijgen bij het werven van nieuw personeel en personeelsverloop voorkomen.

Contacteer ons voor een gedrags-assessment

2. Geschiktheidskenmerken 

Inzicht in hoe snel iemand nieuwe informatie leert kan je recruitment beslissingen beïnvloeden en helpen bij het opzetten van persoonlijke ontwikkelingsprogramma's. Verkrijg een gedetailleerd inzicht in iemands mentale capaciteiten en hoe snel hij of zij een nieuwe rol/beleid kan begrijpen.

Contacteer ons voor een geschiktheids-assessment

3. Persoonlijkheidskenmerken

Inzicht in de persoonlijkheidskenmerken van kandidaten biedt waardevol inzicht in hoe zij hun werk benaderen en of hun sterke punten juist nadelig kunnen uitpakken.

Contacteer ons voor een persoonlijkheids-assesment

Gebruik deze kennis om de kandidaat zijn/haar sterke punten verder te ontwikkelen en verbeterpunten te identificeren.

Opmerking: Alle tools zijn wetenschappelijk onderbouwd en getest. Onze Tools maken deel uit van een internationaal ontwikkelingsteam. Academici samen met vakmensen uit de bedrijfswereld en de sociale economie zorgden daarbij door hun unieke samenwerking voor een virtueel hoogstaand kwaliteitsplatform. Alle testen hebben in een professioneel diagnostisch proces een hoge betrouwbaarheid en een zeer goede validiteit.