Werkgevers

Vertrouw ons je vacature(s) toe:

Onze postings zijn zeer effectief omdat wij de kandidaten die aan de criteria voldoen, gericht targetten met onze software en tools.

De juiste match

Onze specialisaties zijn hogere technische profielen in Elektromechanica en Bouw. De persoonlijke werkwijze in combinatie met de nieuwe digitale strategieën is de manier van werken om technische vacatures in te vullen. Maak gebruik van ons portfolio aan technische kandidaten om snel & eenvoudig aan te werven

Data driven recruitment

Sneller & slimmer rekruteren met de juiste data-inzichten. De digitale transformatie is ook bij ons een feit.

Tegenwoordig bezitten we software programma’s en tools die ons meer inzichten verschaffen in de volledige candidate journey (sollicitatieproces). 

Hoe werf je de ideale kandidaat

Voor werkgevers:

Ben je als bedrijf, organisatie op zoek naar een selectiekantoor dat gespecialiseerd is in technische profielen? Dan ben je bij Oxida aan het juiste adres. Oxida, technical HR-Experts is sinds 2015 actief als rekruterings-en selectiekantoor voor hoger opgeleide technische profielen. Door ons in technische profielen te specialiseren, hebben we doorheen de jaren een uitgebreide kennis en portfolio van de arbeidsmarkt en technische bedrijven en sectoren uitgebouwd. Onze consultants hebben ervaring met jullie specifieke technische vereisten. 

Een bouwkundig Ingenieur heeft een totaal andere jobinhoud en achtergrond dan een Ingenieur Elektromechanica. Wij vereenvoudigen voor jullie het rekruteringsproces doordat we dagdagelijks in contact komen met deze hoger opgeleide technische profielen en net afgestuurde ingenieurs en it - profielen. 

Werkgevers: Op zoek naar de juiste kandidaat / ingenieur / technisch ondersteunend personeel? Door een juiste aanpak van de digitale strategie kunnen wij snel de juiste kandidaat op de juiste plaats inzetten. Op heden beschikken wij over de nodige tools die ons meer inzichten verschaffen in de volledige candidate journey. 

Wanneer kiezen voor werving & selectie?