Vacatures Chemie/biochemie

Bij Oxida vind je jobs in de chemische sector.

Neem contact met ons of bezorg ons je cv. Wij helpen je verder in je zoektocht naar jouw nieuwe uitdaging. We hebben verschillende mooie functies in de voedingssector, milieu en andere sectoren. 

Niet direct gevonden wat je zocht?

Contacteer ons, we hebben nog meer interessante vacatures in de kwaliteitssector.

Overzicht van enkele topvacatures: 

Creatief Grafisch Marketing Medewerker

Regio Waregem

Het verder uitbouwen van de huisstijl. Je werkt actief aan de uitstraling/look & zorgt dat de branding altijd correct toegepast wordt (van actieflyers & brochures tot gadgets en POS-materiaal). Je creëert templates in InDesign, Photoshop, Canva… die zowel door jou als de andere marketingcollega’s gebruikt kunnen worden.

Nieuw

Purchasing manager

Regio Aalst - Zottegem

Je behaalt de beste totale operationele kosten (TCO) in de inkoopcategorieën onder jouw verantwoordelijkheid (industrie, chemische en verbruiksartikelen, capex en algemene kosten) ;

Nieuw

Customer Service Officer

Regio Ieper - Poperinge

Je maakt deel uit van een levendig team van zes personen; er staat je een gevarieerd en boeiend takenpakket te wachten.

Nieuw

Project & Portfolio Manager

Regio Aalter - Deinze

The Lead Project Manager will lead a team of project managers responsible for the development and commercialization of the OTC products: Core OTC Portfolio or Wellness & Lifestyle portfolio.

Nieuw

Corporate Automation Manager

Regio Eeklo - Maldegem

You develop a corporate vision on operational technology (OT) and strategy on necessary system and software solutions that aligns with business needs.

Nieuw

Accountmanager

Regio Ieper - Poperinge

Je bouwt klantenrelaties op en onderhoudt deze met de intentie de samenwerking te optimaliseren, de omzet, alsook de volumes en de rentabiliteit verder op te bouwen.

Nieuw

Purchase & Supply Chain Manager

Regio Ieper - Poperinge

Je onderhandelt met leveranciers om de beste voorwaarden te verkrijgen voor grondstoffen en componenten, waarbij je let op prijs, kwaliteit en levertermijn.

Nieuw

Production Manager

Regio Aalter - Deinze

Coordinates more complex production operations within a single department that uses common production equipment, methods, and standards over multiple shifts.

Nieuw

HSE Specialist

Regio Aalst - Zottegem

Je staat in voor het sensibiliseren, motiveren, bijsturen, enthousiasmeren en inspireren van de werknemers en derden. Dit om het veiligheidsbewustzijn te verhogen en de vooropgestelde veiligheidsdoelstellingen te behalen. Hierbij ga je dagelijks in de fabriek.

Nieuw

Teamleader Technische Dienst

Regio Kortrijk

Je organiseert de dagdagelijkse werking voor een team van een 8-tal techniekers (opleiding en opleidingsplan, teamdynamiek, coachings- en evaluatiegesprekken, taakplanning…)

Nieuw

IT Support

Regio Gent

Eerste en tweede lijn ondersteuning in zowel Nederlands als Engels voor Europese filiaalmedewerkers.

Nieuw

Reliability Engineer

Regio Aalst - Zottegem

Als Reliability Engineer binnen de afdeling Mechanisch Onderhoud ben je verantwoordelijk voor het waarborgen van de betrouwbaarheid van onze machines en installaties. Je werkt nauw samen met het onderhoudsteam om storingen te voorkomen en de beschikbaarheid van onze productie-installaties te maximaliseren.

Nieuw

Maintenance Werkvoorbereider

Regio Gent

Om onze maintenance afdeling te versterken zijn we op zoek naar een organiserend profiel met een gedegen onderhouds-technische achtergrond.

Nieuw