Vacatures Chemie/biochemie

Bij Oxida vind je jobs in de chemische sector.

Neem contact met ons of bezorg ons je cv. Wij helpen je verder in je zoektocht naar jouw nieuwe uitdaging. We hebben verschillende mooie functies in de voedingssector, milieu en andere sectoren. 

Niet direct gevonden wat je zocht?

Contacteer ons, we hebben nog meer interessante vacatures in de kwaliteitssector.

Overzicht van enkele topvacatures: 

Purchase Assistant

Kortrijk

Als Purchase Assistant – raw materials zorg je ervoor dat de flow aan raw materials vlot en continu verzekerd wordt zodat onze productie optimaal up & running blijft. Je maakt deel uit van het P&P team en rapporteert aan de P&P Manager.

Nieuw

Formulation Engineer

Ieper

Formuleringsontwikkeling: nieuwe formuleringen ontwikkelen in overee stemming met de wensen van de klant; onderzoek naar nieuwe materialen en innovatieve concepten; bestaande formuleringen optimaliseren om de beste balans tussen prestatie en prijs te bieden

Nieuw

Product Manager

Roeselare-Tielt

Je analyseert de verkopen, de markt en de trends en brengt de behoefte van klanten/consumenten in kaart.

Nieuw

Technical Service Manager

Roeselare-Tielt

Jij en je team behandelen alle vragen van klanten die binnenkomen via telefoon, chat, mail … en zorgt voor een snelle en passende oplossing voor de klant.

Nieuw

Aankoper

Dendermonde-Sint-Niklaas

Als lid van de aankoopafdeling is de aankoper verantwoordelijk voor alle operationele aankoopactiviteiten, zoals het P2P-proces. Je komt terecht in een dynamisch en ondersteunend team in spannende tijden, want we werken momenteel aan de implementatie van een nieuw ERP-systeem.

Nieuw

Productie Manager

Veurne-Oostende-Diksmuide

Aanpassen software op bestaande machines (kleine verbeteringsprojecten door analyse trends en alarmen) SCADA & PLC

Nieuw

Junior Projectmanager

Dendermonde-Sint-Niklaas

Ben jij klaar om deel uit te maken van een groeiend biotechnologiebedrijf met meetbare impact op de samenleving en klimaatverandering?

Nieuw

Laborant R&D

Kortrijk

Binnen ons Labo R&D sta je in voor het mixen en uitvoerig testen van nieuwe formulaties in het kader van onze continue ontwikkeling van nieuwe producten en optimalisatie van het huidige productgamma.

Nieuw

Laborant

Dendermonde-Sint-Niklaas

Laborant voor labowerk in het R&D en applicatielabo.

Nieuw

Automation Engineer

Antwerpen

Are you interested to plan, coordinate and execute activities related to maintenance work in the field of industrial automation? As Automation Engineer, your main responsibility is the management of the different DCS systems on site in terms of troubleshooting, implementation of modifications and improvements but also documentation, maintenance and training to the operators. You also play a crucial role in the mid and long-term upgrade and development programs of the DCS systems to ensure a reliable system for the different production plants. 

Nieuw