Vacatures Chemie/biochemie

Bij Oxida vind je jobs in de chemische sector.

Neem contact met ons of bezorg ons je cv. Wij helpen je verder in je zoektocht naar jouw nieuwe uitdaging. We hebben verschillende mooie functies in de voedingssector, milieu en andere sectoren. 

Niet direct gevonden wat je zocht?

Contacteer ons, we hebben nog meer interessante vacatures in de kwaliteitssector.

Overzicht van enkele topvacatures: 

Plant Manager

Regio Eeklo - Maldegem

Jouw eerste prioriteit is het garanderen van een veilige werkomgeving voor iedereen.

Je rapporteert aan de Business Unit Director Derivates en bent verantwoordelijk voor de optimale werking van alle operationele processen van de fabriek.

Nieuw

Reliability Engineer

Regio Aalst - Zottegem

Als Reliability Engineer binnen de afdeling Mechanisch Onderhoud ben je verantwoordelijk voor het waarborgen van de betrouwbaarheid van onze machines en installaties. Je werkt nauw samen met het onderhoudsteam om storingen te voorkomen en de beschikbaarheid van onze productie-installaties te maximaliseren.

Nieuw

Logistiek Coördinator

Regio Oostende

Als vaste partner van onze klant actief binnen de chemiesector krijgen we het vertrouwen om actief op zoek te gaan naar sterke medewerkers!

Nieuw

Purchase & Planning Officer

Regio Kortrijk

Jouw functie als Purchase & Planning Officer bestaat uit 4 luiken. Je bent verantwoordelijk voor de planning, Customer service, databeheer alsook de aankoop.

Nieuw

Master Data

Regio Waregem

Oxida is een exclusieve partner voor verschillende organisaties die professionele ondersteuning wensen bij het aanwerven van sterk personeel.

Nieuw

Quality Person

Regio Gent

Serves as a Quality person in plant in support of cell therapy manufacturing.

Nieuw

Productcertificator

Regio Gent

Als vaste partner van onze klant gelegen te Gent actief in de biotechnologische sector zijn wij steeds op zoek naar sterke medewerkers

Nieuw

Maintenance Werkvoorbereider

Regio Gent

Om onze maintenance afdeling te versterken zijn we op zoek naar een organiserend profiel met een gedegen onderhouds-technische achtergrond.

Nieuw