Vacatures Chemie/biochemie

Bij Oxida vind je jobs in de chemische sector.

Neem contact met ons of bezorg ons je cv. Wij helpen je verder in je zoektocht naar jouw nieuwe uitdaging. We hebben verschillende mooie functies in de voedingssector, milieu en andere sectoren. 

Niet direct gevonden wat je zocht?

Contacteer ons, we hebben nog meer interessante vacatures in de kwaliteitssector.

Overzicht van enkele topvacatures: 

Production Manager

Regio Aalter - Deinze

Coordinates more complex production operations within a single department that uses common production equipment, methods, and standards over multiple shifts.

Nieuw

HSE Specialist

Regio Aalst - Zottegem

Je staat in voor het sensibiliseren, motiveren, bijsturen, enthousiasmeren en inspireren van de werknemers en derden. Dit om het veiligheidsbewustzijn te verhogen en de vooropgestelde veiligheidsdoelstellingen te behalen. Hierbij ga je dagelijks in de fabriek.

Nieuw

Project Coördinator Water Testing

Regio Aalter - Deinze

Als project coördinator werk je binnen het customer support team en ben je de belangrijke schakel tussen de diverse milieulabo’s van onze firma, onze eigen logistieke afdeling, de accountmanagers en onze klanten.

Nieuw

Teamleader Technische Dienst

Regio Kortrijk

Je organiseert de dagdagelijkse werking voor een team van een 8-tal techniekers (opleiding en opleidingsplan, teamdynamiek, coachings- en evaluatiegesprekken, taakplanning…)

Nieuw

Purchasing manager

Regio Aalst - Zottegem

Je behaalt de beste totale operationele kosten (TCO) in de inkoopcategorieën onder jouw verantwoordelijkheid (industrie, chemische en verbruiksartikelen, capex en algemene kosten) ;

Nieuw

Program leader, Animal Health RD&E

Regio Ieper - Poperinge

Het bedrijf is op zoek naar een Program Leader voor het ontwikkelen en bevorderen van technische platforms die voldoen aan de behoeften van zowel het bedrijf als de klant.

Nieuw

Customer Service Officer

Regio Ieper - Poperinge

Je maakt deel uit van een levendig team van zes personen; er staat je een gevarieerd en boeiend takenpakket te wachten.

Nieuw

Operations Manager

Regio Ieper - Poperinge

Een rolmodel zijn voor SHE-gedrag en -praktijken en ervoor zorgen dat al het personeel zich hieraan houdt.

Nieuw

IT Support

Regio Gent

Eerste en tweede lijn ondersteuning in zowel Nederlands als Engels voor Europese filiaalmedewerkers.

Nieuw

Technical Administrative Assistant

Regio Brugge

As an LCI Technician, you will have a wide range of tasks that have a crucial impact on proper operational functioning, especially in all our modification and improvement projects:

Nieuw

Reliability Engineer

Regio Aalst - Zottegem

Als Reliability Engineer binnen de afdeling Mechanisch Onderhoud ben je verantwoordelijk voor het waarborgen van de betrouwbaarheid van onze machines en installaties. Je werkt nauw samen met het onderhoudsteam om storingen te voorkomen en de beschikbaarheid van onze productie-installaties te maximaliseren.

Nieuw

Purchase & Planning Officer

Regio Kortrijk

Jouw functie als Purchase & Planning Officer bestaat uit 4 luiken. Je bent verantwoordelijk voor de planning, Customer service, databeheer alsook de aankoop.

Nieuw

Quality Person

Regio Gent

Serves as a Quality person in plant in support of cell therapy manufacturing.

Nieuw

Maintenance Werkvoorbereider

Regio Gent

Om onze maintenance afdeling te versterken zijn we op zoek naar een organiserend profiel met een gedegen onderhouds-technische achtergrond.

Nieuw