Vacatures Young Graduates

Bij Oxida vind je jobs voor Young Graduates.

Neem contact met ons of bezorg ons je cv. Wij helpen je verder in je zoektocht naar jouw nieuwe uitdaging.

Niet direct gevonden wat je zocht?

Gratis onze schoolverlatersgids met nuttige en handige tips? Neem contact op 

Contacteer ons Ja, BEzorg me de gids

Junior Financial Analyst

Regio Kortrijk

Oxida is een exclusieve partner voor verschillende organisaties die professionele ondersteuning wensen bij het aanwerven van sterk personeel.

Nieuw

Tekenaar HVAC

Regio Gent

Voor een bedrijf regio Gent is Oxida op zoek naar een tekenaar HVAC/ sanitair.

Nieuw

Computer Vision Engineer

Regio Roeselare

Oxida is een exclusieve partner voor verschillende organisaties die professionele ondersteuning wensen bij het aanwerven van sterk personeel.

Nieuw

Junior boekhouder

Regio Veurne - Nieuwpoort - Diksmuide

Je staat in voor het dagdagelijks beheer van de algemene boekhouding.

Nieuw

Junior business analist

Regio Gent

Op zoek naar een job in de ICT-sector met veel klantencontact? Werk als business analist samen het software development team aan onze bedrijfseigen software applicaties. Deze applicaties worden gebruikt voor toepassingen in de industriële wereld. Ervaren collega's en bewezen werkwijzen combineren we met een focus op innovatie. Welkom aan boord... kies voor een uitdagende maar stabiele job in een dynamische omgeving!

Nieuw

DevOps Expert

Regio Brugge

Je hecht een groot belang aan het volgen van industry best-practises, je hebt graag een grote verscheidenheid aan projecten en wilt mee instaan voor het beheren en automatiseren van cloud infrastructuur? Dan zoeken we jou!

Nieuw

Junior IT Business Analyst (Master)

Regio Brussel - Asse - Ternat

Zal je binnenkort je master diploma behalen? Of heb je deze reeds op zak? Heb je grote interesse in IT? Wil je hier nog veel in bijleren én professioneel begeleid worden? Dan is het IT traineeship je op het lijf geschreven!

Voor een firma die zich specialiseert in het bijstaan & opleiden van master studenten tot professionals, ben ik op zoek naar een IT krak!

 

Nieuw

Junior Boekhouder

Regio Waregem

Als Accountant (Headquarter) ben je verantwoordelijk voor de accurate registratie, controle en het uitvoeren van boekhoudtransacties conform de Belgische boekhoudwetgeving en conform de Groep policy en -procedures teneinde bij te dragen tot de accuraatheid en juistheid van zowel de wettelijke rapportering als de interne management rapportering.

Nieuw

Junior Accountant

Regio Gent

Als vaste partner van onze klant gelegen te Gent, actief binnen de ontwikkeling van een duurzame leefomgeving via het aanreiken van (milieu-)technische oplossingen, gaan we op zoek naar een junior accountant.

Nieuw

Junior Supply Chain Consultant

Regio Aalst - Zottegem

You’ll start immediately in a visible, autonomous role as a project member of one of our running value chain projects within different industries such as life sciences, chemicals, food & beverages, and manufacturing.

Nieuw