1 jaar "Oxida"

TERUGBLIK OP 2019

Nu 2019 volledig achter de rug is, blikken we graag nog eens terug op afgelopen jaar en blikken we vooruit naar 2020. Je lees het allemaal in een nieuw blogbericht.

2019 was een zéér belangrijk jaar voor ons. Zo voerden we onze naamswijziging door. Het was belangrijk om niet meer door het (bedrijfs)leven te gaan als Technical HR Experts. Hierdoor werden we te veel gepercipieerd als één van de vele rekrutering- en selectiekantoor.

Onze unieke aanpak voor werving & selectie en onze extra diensten zorgden ervoor dat we nood hadden aan een nieuwe globale naam.

Hoe onderscheiden wij ons van onze concullega’s?

Zeer eenvoudig! Bij Oxida zetten we enorm in op een digitaal gedreven strategie, die we ook wel data driven recruitment noemen.

Dankzij onze software kunnen we zeer eenvoudig de kandidaat matchen met de juiste vacature en omgekeerd.

Als kantoor bieden we onze klanten ook ondersteuning op vlak van employer branding en verhogen we de online zichtbaarheid van de vacature(s) op social media.

MAAR HIER STOPT HET NIET BIJ - VISIE OP 2020

Onze nieuwe manier van rekruteren verliep niet zonder de nodige kleerscheuren. Hier en daar liep er wel al eens iets verkeerd en moest er regelmatig wel eens bijgestuurd en geoptimaliseerd worden.

Daarom zijn we blij jullie ook mee te delen dat we volop bezig zijn met een nieuw rekrutering + CRM systeem te implementeren. Door het integreren van een nieuw systeem kunnen we nog sneller en vooral nog efficiënter te werk gaan.

Verder open we ook ons kantoor te Gent, waardoor we bedrijven en kandidaten uit Oost-Vlaanderen tegemoet kunnen komen.

TOT SLOT

Graag helpen we jullie in 2020 verder bij het ondersteunen in de zoektocht naar de witte raaf voor jouw bedrijf. Vacatures kan je nog steeds doorsturen naar info@oxida.be .

Een (nieuwe) afspraak inplannen?

Tot binnenkort?

Jean-Marc Huysse aan het woord:

Recente vacatures

Afdelingsverantwoordelijke

Regio Roeselare
Nieuw

Plannen, coördineren en instaan voor de dagelijkse productie activiteiten binnen één afdeling, rekening houdend met de vooropgestelde normen betreffende veiligheid, kwaliteit, milieu en budget, om zo bij te dragen tot de realisatie van de productie voor de verschillende projecten.

Productieplanner

Regio Oostende
Nieuw

Je plant de onderhoudstechniekers (rekening houdend met hun competenties) in met oog op een maximale efficiëntie en een minimum aan dode tijden. Bij allerlei onvoorziene omstandigheden, stuur je deze planning bij

R&D Director

Regio Kortrijk
Nieuw

As leader, you define the team structure, resources, capabilities & training needs. You manage the technical teams who are responsible for the technical product development, light engineering, prototyping, lab, quality and certification.