Exclusieve samenwerking met VYNCKE

VYNCKE contacteerde ons begin oktober over de openstaande vacature voor Technical Design Engineer. Het bedrijf gespecialiseerd in hernieuwbare energie vond moeilijk kwalitatieve kandidaten voor deze functie. Daarbij kwam de HR expertise van Oxida van pas.

Het bedrijf opteerde om met ons te werken via de dedicated search formule. Het betekent dat wij als HR partner exclusief op zoek gaan naar de gepaste match voor één specifieke vacature. Op die manier gingen wij grondig en efficiënt op zoek naar de gepaste kandidaat voor VYNCKE.

Van 1 vacature naar 2 kwalitatieve plaatsingen

Na een eerste intakegesprek, startten we een online campagne waarbij gesponsorde berichten via Facebook, Instagram en LinkedIn hielpen om kwalitatieve kandidaten te bereiken. Deze campagne verhoogde vooral de visibiliteit van VYNCKE en Oxida als HR partner.

De persoonlijke aanpak die Oxida garandeert, kwam tot uiting in het aantal kwalitatieve profielen die door het team werden aangesproken. Onze HR-consulenten screenden maar liefst 62 profielen om de perfecte match met VYNCKE te vinden.

 

Kwalitatieve instroom

De communicatie met VYNCKE verliep zeer vlot. Tweewekelijks werden online meetings en telefoongesprekken ingepland waarbij een probleemloze samenwerking en heldere feedback centraal stonden.

De vlotte samenwerking vertaalde zich in een match met niet één, maar twee kwalitatieve matches. Nog geen maand na het eerste intakegesprek met het bedrijf, kon Oxida een kwalitatieve Technical Designer Engineer helpen aan een nieuwe uitdaging bij VYNCKE. Een week later vulden we een tweede vacature in voor dezelfde functie in een ander team.

 

 

Een succesverhaal voor zowel VYNCKE, de engineers, als Oxida.

Voor onze klant VYNCKE, actief binnen de hernieuwbare energiesector, gingen we in exclusiviteit op zoek naar een Technical Project Engineer via onze Dedicated Search formule.

Recente vacatures

Operations Manager

Regio Aalter - Deinze
Nieuw

Een visie en strategie uitwerken binnen onze operations waarbij je de richting bepaalt en de weg ernaartoe uitstippelt. Je vertaalt die visie en strategie naar het team. Daarnaast ben je nauw betrokken bij de operationele werking.

Business Process Analyst

Regio Aalter - Deinze
Nieuw

Je brengt de huidige processen van verschillende afdelingen in kaart en analyseert die. Daarbij vraag je input van de procesuitvoerder, proceseigenaars en de ondersteunende IT-diensten.

Project & Portfolio Manager

Regio Aalter - Deinze
Nieuw

The Lead Project Manager will lead a team of project managers responsible for the development and commercialization of the OTC products: Core OTC Portfolio or Wellness & Lifestyle portfolio.

EHS Manager

Regio Dendermonde - Wetteren
Nieuw

Je bent verantwoordelijk voor het identificeren van milieu-en energieregels én veiligheidsrisico's in interactie met andere afdelingen binnen de plant. Je houdt hierbij rekening met continue veranderlijke omstandigheden en voorschriften.