Jobhappening Kortrijk

Ben je klaar voor een sprong op de arbeidsmarkt?

Op donderdag 21 maart 2024 organiseren stad Kortrijk samen met Howest, KU Leuven Kulak, UGent Campus Kortrijk en VIVES een Jobhappening. Als student kan je kennismaken met heel wat bedrijven en organisaties waar je vacatures voor hogeropgeleiden kunt raadplegen.

Je moet hiervoor je aanwezigheid bevestigen via https://www.jobhappeningkortrijk.be/

Ook wij stellen ons bedrijf en onze werking voor. Je kan ons vinden in hal 6. Wil je weten welke vacatures we aanbieden, schrijf je dan zeker in of neem al eens een kijkje op onze website.

Je kan je trouwens nog steeds inschrijven voor een speeddate bij ons om een 12-tal minuutjes met 1 van onze consulenten te spreken via https://www.jobhappeningkortrijk.be/Student

Wij zijn alvast klaar voor de beurzen en hebben ook op dit evenement nog een unieke uitdaging voor de aanwezige studenten.  

Recente vacatures

Helpdeskmedewerker IT

Regio Aalst - Zottegem
Nieuw

Als helpdeskmedewerker ben je verantwoordelijk voor het bieden van technische ondersteuning aan klanten en gebruikers, waarbij je complexe IT-problemen oplost en zorgt voor een positieve interactie met onze gebruikers.

Data- en IT-analist

Regio Tielt
Nieuw

Verzamelen, integreren en analyseren van gegevens uit verschillende bronnen om trends, patronen en relaties te identificeren die relevant zijn voor de bedrijfsdoelstellingen.