The return of Louise! Back stronger & better.

Onze collega Louise startte in 2018 bij Oxida (toen nog Technical HR Experts) op als HR-Consulente. Na een supergoed kennismakingsgesprek met zaakvoerder Naomi besloot ze om de stap te zetten. 

Louise: “In het begin is alles nieuw en amuseerde ik me in mijn nieuwe functie. De job inhoud lag me enorm, maar jammer genoeg klikte het niet 100% met de andere collega’s op de werkvloer. Met Naomi had ik wel een goede band. Vandaar zat ik in een tweestrijd met mezelf. Blijf ik hier werken of zoek ik naar een andere uitdaging? Nog voor ik zelf beslist had, riep Naomi mij bij zich voor een open gesprek. Naomi voelde dat ik niet 100% goed in mijn vel zat en wou weten wat de oorzaak hiervan was.”

Op zoek naar een nieuwe uitdaging. 

Ik besloot om een nieuwe uitdaging te zoeken. Ik heb in dat jaar bij 2 verschillende firma’s gewerkt. Een functie als HR-Consulent bij een interim kantoor en een functie als admin support op planning. Beide functies lieten me ondervinden wat ik wel graag deed en welke taken minder mijn ding waren. De planning support functie had voor mij niet de juiste job inhoud en er waren geen echte doorgroeimogelijkheden. Eigenlijk werd in dat jaar bevestigd dat de job inhoud die ik bij Oxida had, hetgeen is wat ik het liefst wil doen.

Een verassend telefoontje

Ik was aan het uitkijken om opnieuw een functie binnen de HR te bekleden bij een selectiekantoor toen ik plots die vrijdag een telefoon ontving van Oxida. Via mijn LinkedIn-profiel had ik kenbaar gemaakt dat ik terug open stond voor nieuwe opportuniteiten. Naomi had dit gezien en belde me met de vraag of ik niet wou terugkomen? Ik was even verrast, maar na ons telefoongesprek besloot ik om in te gaan op haar uitnodiging en met eens gaan luisteren doe ik niets verkeerd.

Toen ik in het kantoor opnieuw met Naomi samenzat om hierover te spreken, voelde dit onmiddellijk terug goed. De klik die ik met Naomi had, had ik nog steeds. Een goede vibe. Het voelde terug vertrouwd. Het team van Oxida had in het voorbije jaar ondertussen ook enkele nieuwe gezichten die er werkten. En toen ik hoorde dat ik me volop mocht focussen op sales & rekrutering in West-Vlaanderen – hetgeen ik het liefste doe – besloot ik om op het voorstel in te gaan en opnieuw bij Oxida aan de slag te gaan als HR-Consulent.

Back on track

Ik was snel terug op mijn gemak toen ik op 6 januari 2020 opnieuw startte bij Oxida. Eindelijk! Terug een job die me volledig ligt, dacht ik bij mezelf. De functie was ideaal voor mij; uitdagend, contact met de klanten en de kandidaten. Na het afgelopen jaar fleurde ik weer op. In het nieuwe team voel ik me supergoed. Er heerst een teamsfeer die er volledig voor gaat en elkaar helpt.

Het is een bewogen, maar leerrijk jaar geweest voor mezelf. Nu ik terug ben, ben ik nog meer gemotiveerd en overtuigd dat dit een ideale job is voor mij. De sfeer is goed, ik voel me goed. I’m back better & stronger. In een topteam, met een top zaakvoerder.

Bedankt Naomi, Bedankt Oxida!

De sfeer is top! We zijn net als een klein familietje! Het voelt hier echt wat als thuiskomen!
- Louise

Recente vacatures

Nieuw

Je organiseert de dagdagelijkse werking voor een team van een 8-tal techniekers (opleiding en opleidingsplan, teamdynamiek, coachings- en evaluatiegesprekken, taakplanning…)

Robotics Engineering Manager

Regio Sint-Niklaas - Lokeren
Nieuw

You work in close collaboration with the Engineering Manager of our US office, the project director in Europa, software teams, product management and the sales team/sales management

Technisch Internal Sales

Regio Brussel - Asse - Ternat
Nieuw

Wanneer u bij ons start als Internal Sales, laten we u de eerste weken kennismaken met ons team, onze cultuur, onze structuur en onze producten