Vacature Software Developer ingevuld in 10 weken.

Voorbeeld Case Basalte:

Voor onze klant Basalte, actief binnen de domotica sector, gingen we in exclusiviteit op zoek naar een software developer via onze Dedicated Search formule.

 

Hoe gaan we te werk tijdens een dedicated search zoektocht. 

1. Grondig intake gesprek ter plaatse

Na een grondig intake gesprek bij de klant (Basalte) waar we kennis maken met de bedrijfscultuur en strategie bespreken we de jobomschrijving. 

Samen stellen we het profiel op van de ideale kandidaat. Met deze informatie kunnen we een targetlist opstellen en de vacaturetekst aanpassen. 

2. Publicatie

Via verschillende kanalen zorgen we ervoor dat de vacature de gewenste doelgroep bereikt. Zowel de actief als passief werkzoekenden. Deels met organische content, deels met gesponsorde content. Ook maken we gebruik van onze eigen uitgebreide databank met profielen. 

3. Search

We spreken de verschillende kandidaten aan en doen een eerste screening vooraleer we de kandidaten voorstellen aan het bedrijf. 

4. Interviews

Na de eerste evaluatie van deze kandidaten stellen we de geschikte en kwalitatieve kandidaten voor aan de klant, waarvan er 5 kandidaten werden uitgenodigd voor een diepte interview bij onze klant. 

5. Contractvoorstel

De klant beoordeelt vervolgens welke kandidaten in aanmerking komen voor de desbetreffende functie. In deze case werd 1 kandidaat positief bevonden. Deze kandidaat ging in op het voorstel van onze klant. 

 

Tevreden partijen over de samenwerking met Oxida: 

Tevreden werkgever - Basalte

We willen graag benadrukken dat de samenwerking met jullie op een aangename manier verlopen is.

We zijn van mening dat er steeds kwalitatieve profielen worden doorgestuurd die een goeie match kunnen vormen met onze firma.

Merci daarvoor!

 

Vriendelijke groeten

Annelies Elegeert - Team HR Basalte

Tevreden werknemer - Bachelor IT

Bij de eerste vacature die Ine van Oxida aan mij had voorgesteld, was het direct een succes. Het verliep zeer vlot en de communicatie was ook top.

Nogmaals bedankt om mijn carrière aan start te brengen!

Met vriendelijke groeten,

Usman