A reason to be proud!

Talent Brand Club

Het was een geweldige dag op het EMEA hoofdkantoor van LinkedIn. In de namiddag werden we verwacht op het hoofdkantoor en konden we genieten van een lunch.

Hierna kregen alle aanwezige selectiekantoren en interne talent acquisition partners een algemene uitleg omtrent de doelstellingen van LinkedIn. Wat ze met hun data van plan zijn en de evolutie: geschiedenis en toekomstige trends binnen de arbeidsmarkt.

Vervolgens werden we onderverdeeld in verschillende kleinere groepen om ideeën en ervaringen te delen met andere concullega’s. Trends en evoluties in de recruitment sector werden hier uitvoerig besproken en geëvalueerd.

Als afsluiter was er een diner voorzien voor alle genodigden.

Een prachtig resultaat!

Alle bedrijfspagina’s werden grondig geanalyseerd en LinkedIn had een prijs voorzien voor “de beste career-page”. Tot onze grote verbazing wonnen we deze prijs. Met meer dan 120 deelnemers uit verschillende landen hadden we dit zeker nog niet verwacht.

Naomi heeft vorig jaar beslist om volop in te zetten op de digitalisering en de nieuwe vormen van online communicatie. Aangezien we pas sinds vorig jaar hiermee gestart zijn, hadden we deze waardering nog niet zo snel verwacht.

Onze social media consultant Tom was dan ook enorm tevreden met deze trofee. Net als het hele team natuurlijk! Iets om fier over te zijn.

Het “en-en” verhaal: een goede mix van contentcreatie; digitale communicatie en een passende advertentiecampagne zorgen voor dit mooie resultaat.

Wil je weten hoe we jou bedrijf kunnen helpen met je online communicatie en employer brand? Neem vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag verder. 

Enkele Cijfers:

Special thanks:

Nog eens een dikke merci! Bedankt aan het volledige LinkedIn Team.

Bekijk hier onze career-page:

Indrukwekkend en overweldigend!
- Sara

Recente vacatures

Nieuw

Met jouw passie voor techniek en sterke administratieve skills behartig je jouw dossiers van A – Z en dit uiterst accuraat.

Nieuw

Het beheren en verder ontwikkelen van onze CAD/CAM-catalogi met standaard keukencomponenten en ervoor zorgen dat ontwerpen nauwkeurig worden gedocumenteerd.

Supervisor

Regio Brugge
Nieuw

Coördineren van de opmaak van de werkplanning rekening houdende met capaciteit en kennis binnen de afdeling en dit waar nodig in samenspraak met de andere afdelingen.

Sales engineer

Regio Limburg
Nieuw

New Installations & Solutions: You’ll spearhead the sales of new water installations while also devising innovative solutions for existing setups.

EHS Manager

Regio Dendermonde - Wetteren
Nieuw

Je bent verantwoordelijk voor het identificeren van milieu-en energieregels én veiligheidsrisico's in interactie met andere afdelingen binnen de plant. Je houdt hierbij rekening met continue veranderlijke omstandigheden en voorschriften.