Storytelling Fay

Hoe kwam ik terecht bij Oxida?

Gedurende mijn jeugd twijfelde ik steeds in welke richting ik wou verder gaan op carrière vlak. Gedurende en ook na het middelbaar zat ik met vragen, gezien mijn brede interesses. Uiteindelijk kwam ik terecht bij de Master opleiding in psychologie. Mijn keuze viel hierop gezien mijn interesse in het gedrag en omdat ik graag een luisterend oor bied.  

Na dit succesvol behaald te hebben, kwam ik bij de volgende vraag: welke richting ga ik nu verder uit op de arbeidsmarkt? Na wat onderzoek kwam ik terecht in de HR-wereld. Dit bleek al snel een match te zijn. Na een basis behaald te hebben bij een interimkantoor besloot ik dat het tijd was om een andere richting hierin uit te gaan: Oxida.

Momenteel werk ik hier negen maanden. Bij Oxida kan ik volop aan zelfontplooiing doen en is er mogelijkheid tot groei. De stap naar een technische sector binnen HR, was zeker een uitdaging! Maar ondertussen beschik ik over een mooie rugzak om kandidaten verder te helpen.
Ook groei ik tot de coach van schoolverlaters. Hierin is het belangrijk om hen te begeleiden in een juiste eerste keuze van een job. Na het verlaten van de schoolbanken merk ik bij hen dezelfde twijfel als ik had: welke richting ga ik uit? Graag help ik hen verder om zeker de juiste keuze te maken.

Ik hoop dat je alvast genoten hebt van mijn verhaal. En misschien tot snel! ?