Recruitment & selection

Selectie met inzet op een persoonlijke aanpak

Medewerkers willen steeds blijven evolueren in hun loopbaan en dit binnen een groeiende en dynamische onderneming. Maak gebruik van ons portfolio aan technische kandidaten om snel & eenvoudig aan te werven. 

Kandidaten komen graag terecht bij een werkgever waar hun talenten verder ontplooid worden en waar ze flexibiliteit en waardering ervaren. Met andere woorden: Work-Life in de goede verhouding met een lifelong employability in hun achterhoofd. Wij zorgen voor de juiste persoon op de juiste plaats. 

Neem contact met ons op: Wij begeleiden je op de gepaste manier met een luisterend oor.

 

Data Driven Recruitment

Slim & gericht rekruteren:

Onze postings zijn zeer effectief omdat wij de kandidaten die aan de criteria voldoen targetten met onze software. Deze ontvangen via pushing de vacature & blijft door de tracking pixel in zicht van de kandidaat.

Wij kunnen hier ook zien welk gedrag de kandidaat heeft tegenover de vacature - welke call to action deze ondernemen en hen op die manier ook benaderen. 

Dit is van belang om de kandidaat op een zo juist mogelijke manier aan te spreken & de interesses te achterhalen. Vaak doen we dit in combinatie met de juiste employer brand omdat mensen afhaken door "not knowing enough" - het niet kennen van jullie bedrijf / cultuur / expertise.

Aan de hand van al deze data kunnen wij snel inspelen op de nieuwe trends en deze best practices gebruiken in onze strategie. Deze werkwijze geeft een garantie op succes en een zeer juiste talent aquisition. 

Op deze manier trekken wij niet alleen kwalitatieve, maar ook nog steeds werkende kandidaten aan. Wij zorgen voor een optimaal imago van een waardevolle werkgever.