Vacatures ICT - Electronica

Bij Oxida vind je jobs in de IT-sector.

Vacatures voor informatici en informatiedeskundigen zijn in onze maatschappij niet louter meer te vinden in de IT-sector. Vaak gaan bedrijven op zoek naar programmeurs, analisten, systeemanalisten, auditors, projectleiders enz.. Meestal is een dergelijke vacature gericht aan kandidaten uit een specifieke IT-opleiding met tenminste een Bachelor diploma.

Een vacature in IT en ICT vind je tegenwoordig ook in bedrijven uit andere sectoren die de informatietechnologie dagelijks nodig hebben. Bedrijven als deze schrijven dan eerder een vacature uit voor bijv. een netwerkbeheerder, IT-consultant, webbeheerder of database manager.

Neem contact met ons of bezorg ons je cv. Wij helpen je verder in je zoektocht naar jouw nieuwe uitdaging.

Niet direct gevonden wat je zocht?

Contacteer ons, we hebben nog meer interessante vacatures in de IT - sector.

Overzicht van enkele topvacatures:

Junior business analist

het Gentse

Op zoek naar een job in de ICT-sector met veel klantencontact? Werk als business analist samen het software development team aan onze bedrijfseigen software applicaties. Deze applicaties worden gebruikt voor toepassingen in de industriële wereld. Ervaren collega's en bewezen werkwijzen combineren we met een focus op innovatie. Welkom aan boord... kies voor een uitdagende maar stabiele job in een dynamische omgeving!

Nieuw

Hardware Design Engineer

Antwerpen

Voor onze klant gelegen te Mechelen gaan we op zoek naar een Hardware Design Engineer. Je werkt mee aan de ontwikkeling van innovatieve beeldsensoren. 

Nieuw

Technical Support Engineer

het Gentse

Voor een wereldwijde speler, actief op de industriële markt, gaan we op zoek naar een Technical Support Engineer. De firma heeft de R&D en productie van hun producten volledig in eigen beheer en werken met verschillende partners die hun producten verdelen. Kortom, bij deze firma zit je aan de basis! Benieuwd naar de functie inhoud? Lees snel verder!

Nieuw

Billing Expert

Brugge

Als Billing Expert ben je lid van het Finance Team en ben je verantwoordelijk voor een vlotte maandelijkse facturatie

Nieuw

Project Management Expert

Brugge

Als Project Management Expert werk je nauw samen met de collega’s Project Management Experts, de Planning Manager en de Infrastructure Director.

Nieuw

Infrastructure Expert

Brugge

In de functie van Infrastructure Expert maak je deel uit van het ‘Operations Team’ en werk je mee aan uitdagende ICT projecten.

Nieuw

Manager Mobile Private Networking

Brugge

Voor een verdere expansie van het ‘Mobile Private Networking’ MPN-team is onze klant op zoek naar een enthousiaste Manager Mobile Private Networking (m/v).

Nieuw

DevOps Expert

Brugge

Je hecht een groot belang aan het volgen van industry best-practises, je hebt graag een grote verscheidenheid aan projecten en wilt mee instaan voor het beheren en automatiseren van cloud infrastructuur? Dan zoeken we jou!

Nieuw

Connected Assets Expert

Brugge

Je bouwt een goed begrip op van de ins en outs van onze eigen connected assets oplossingen en die van onze partners.

Nieuw

Strategisch aankoper

Dendermonde-Sint-Niklaas

Als vaste partner van onze klant actief binnen de elektronica krijgen we het vertrouwen om actief op zoek te gaan naar sterke medewerkers!

Nieuw

Application Engineer

het Gentse

Oxida is een exclusieve partner voor verschillende organisaties die professionele ondersteuning wensen bij het aanwerven van sterk personeel.

Nieuw

Technical Engineer Productie

Aalst-Oudenaarde

Je hebt een technische achtergrond (door diploma of ervaring) in elektriciteit, elektronica of elektromechanica (7de specialisatiejaar technisch of beroeps, of graduaatsopleiding).

Nieuw

Maintenance Technician Cleanroom (3-ploegen)

Aalst-Oudenaarde

On Semi ontwikkelt en produceert microchips voor de Automotive, Medical, Industrial en Telecom sector. Voor hun cleanroom in Oudenaarde sta je als Maintenance Technician in voor het onderhoud van de high-tech test toestellen.

Je werkt er in een zeer propere, stof-vrije omgeving. Opleiding wordt volledig intern voorzien! Waag je kans!

Nieuw

Full-Stack Developer

Dendermonde-Sint-Niklaas

Voor een start-up bedrijf regio Sint-Niklaas met wortels binnen een internationale firma, gaan we opzoek naar een full-stack developer met ervaring.

 

 

 

Nieuw

Junior IT Business Analyst (Master)

het Gentse

Zal je binnenkort je master diploma behalen? Of heb je deze reeds op zak? Heb je grote interesse in IT? Wil je hier nog veel in bijleren én professioneel begeleid worden? Dan is het IT traineeship je op het lijf geschreven!

Voor een firma die zich specialiseert in het bijstaan & opleiden van master studenten tot professionals, ben ik op zoek naar een IT krak!

 

Nieuw

Software Developer

het Gentse

Voor onze klant, actief binnen de domotica sector, gaan we in exclusiviteit op zoek naar een software developer. In deze functie kan je jouw interesses nog finetunen, zowel full-stack, back-end als front-end developing is een optie.

Benieuwd naar meer informatie? Lees snel verder!

Nieuw

Data Traineeship (Brussel/Gent/Antwerpen)

het Gentse

Zal je binnenkort je master diploma behalen? Of heb je deze reeds op zak? Heb je grote interesse in data? Wil je hier nog veel in bijleren én professioneel begeleid worden? Dan is het data traineeship je op het lijf geschreven!

Nieuw