Vacatures ICT - Electronica

Bij Oxida vind je jobs in de IT-sector.

Vacatures voor informatici en informatiedeskundigen zijn in onze maatschappij niet louter meer te vinden in de IT-sector. Vaak gaan bedrijven op zoek naar programmeurs, analisten, systeemanalisten, auditors, projectleiders enz.. Meestal is een dergelijke vacature gericht aan kandidaten uit een specifieke IT-opleiding met tenminste een Bachelor diploma.

Een vacature in IT en ICT vind je tegenwoordig ook in bedrijven uit andere sectoren die de informatietechnologie dagelijks nodig hebben. Bedrijven als deze schrijven dan eerder een vacature uit voor bijv. een netwerkbeheerder, IT-consultant, webbeheerder of database manager.

Neem contact met ons of bezorg ons je cv. Wij helpen je verder in je zoektocht naar jouw nieuwe uitdaging.

Niet direct gevonden wat je zocht?

Contacteer ons, we hebben nog meer interessante vacatures in de IT - sector.

Overzicht van enkele topvacatures:

Application Engineer

Regio Gent

In exclusiviteit gaan we voor onze klant, gelegen te Gent, pionier in fiber sensors met klanten binnen onder andere de hernieuwbare energie, gaan we op zoek naar een application engineer. De organisatie wordt ondersteund door grote instanties: universiteitsfonds, Arcelor Mittal, Vlaamse Overheid en een gekende universiteit binnen België.

 

Nieuw

Accountant

Regio Antwerpen

Verantwoordelijk voor maandafsluitingen en cashplanning

Nieuw

Werkvoorbereider E&I

Regio Gent

Als werkvoorbereider werk in je een klein team aan het operationeel houden van kritische overheidssystemen op de windmolenparken.

Nieuw

Support Engineer

Regio Tielt

Omwille van sterke groei, zoeken wij voor onze vestiging te Tielt een collega voor het support team.

Nieuw

Audiovisual Technician

Regio Gent

Je bouwt zelfstandig producties op en af en je neemt de technische assistentie ter plaatse voor je rekening.

Nieuw

Software Engineer

Regio Oudenaarde - Ronse

Ontwikkel de app verder uit tot een volledig navigeerbaar platform dat je perfect de weg toont als wandelaar, fietser, motorrijder, ... Dat doen we aan de hand van de nieuwste PWA-technologieën.

Nieuw

Logistics Administration Professional

Regio Dendermonde - Wetteren

Je bent verantwoordelijk voor het verzekeren van een maximale effectiviteit en efficiëntie van het logistiek- en distributieproces en voor het optimaal beheren van de diverse administratieve taken binnen de export flow en import flow.

Nieuw

IT Support Engineer

Regio Roeselare

Je pakt proactief door gebruikers gerapporteerde problemen aan en lost deze op met betrekking tot computers, printers, software en meer.

Nieuw

Field Service/project Engineer

Regio Sint-Niklaas - Lokeren

Als (junior) Field Service/Project Engineer in België werk je mee aan implementatie en onderhoud van onze IP-gebaseerde oplossingen in meldkamers van de hulp- en veiligheidsdiensten.

Nieuw

IT Support Lead

Regio Aalst - Zottegem

Als vaste partner van onze klant gelegen te Merelbeke actief in de IT-consultancy sector zijn wij steeds op zoek naar sterke medewerkers

Nieuw

Project Software Analyst

Regio Gent

Als Functioneel Analyst zorg je voor het ontwerp (analyse), implementatie en technische ondersteuning van onze oplossingen, zowel bij de klant of via remote. (bij ons op kantoor of home office)

Nieuw

Software Developer

Regio Ieper - Poperinge

Als vaste partner van onze klant gelegen te Passendale actief in de IT-sector zijn wij steeds op zoek naar sterke medewerkers

Nieuw

Technician (Ploegen)

Regio Oudenaarde - Ronse

Voor onze klant, een Belgische chipfabricant met automotive gecertifieerde semiconductor fab en sterke R&D en operations groepen zijn we op zoek naar talent om de organisatie in verschillende departementen te versterken.

Nieuw

Finance Business Partner

Regio Sint-Niklaas - Lokeren

Je ondersteunt bij de gehele bedrijfsadministratie en het financiële beheer, inclusief: budgettering, forecasting, cashmanagement, boekhouding, facturatie, debiteurenbeheer, betalingen, documentenbeheer, payroll, facilities, etc.

Nieuw

Front-end React Developer

Regio Sint-Niklaas - Lokeren

Droom jij ervan om als Frontend Developer aan de wieg te staan van innovatieve en hoogtechnologische webtoepassingen?

Nieuw

Productieverantwoordelijke

Regio Gent

Het actief opvolgen van klantbestellingen en ervoor zorgen dat de leveringen op tijd en in lijn met de verwachtingen van de klant zijn.

Nieuw

Business Developer

Regio Sint-Niklaas - Lokeren

Sales Targets and KPIs: Ensure weekly/ monthly sales quotas and expected KPIs are achieved.

Nieuw

Service Desk Engineer

Regio Oudenaarde - Ronse

Je levert samen met onze collega's software support engineers een uitstekende service naar onze klanten.

Nieuw

Functioneel analist

Regio Dendermonde - Wetteren

De analyse en vertaling van de wensen en eisen van klanten naar technische oplossingen

Nieuw

.Net ontwikkelaar

Regio Gent

Je helpt bij de ontwikkeling, testen en implementatie van maatwerkoplossingen voor klanten en voor interne software producten op een Agile wijze

Nieuw

Chief Technician

Regio Antwerpen

You manage a team of 2 (possibly later 3 or 4) injection molding technicians;

Nieuw

Accountmanager IT

Regio Gent

Als Account Manager zal jouw takenpakket bestaan uit het connecteren van onze consultants/kandidaten met onze (potentiële) klanten

Nieuw

Cloud Operations Engineer

Regio Gent

Microservices and Kubernetes are growing exponentially in importance. Are you looking to take your first steps with these technologies? Then keep reading and see what the job is about.

Nieuw

Senior web developer

Regio Gent

Als Senior .NET web developer maak je deel uit van het web development team en bouw je mee aan digitale oplossingen voor onze klanten.

Nieuw

Senior iOS Developer

Regio Gent
  • Participate in every aspect of software development: SCRUM activities, backlog refinement, development of new functionality, maintenance of the existing code
Nieuw

UI/UX Designer

Regio Kortrijk

Als UI/UX Designer kom je terecht in een team van ongeveer tien software engineers. Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen en ontwikkelen van aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke Manufacturing Execution Systems.

Nieuw

Data Traineeship (Brussel/Gent/Antwerpen)

Regio Gent

Zal je binnenkort je master diploma behalen? Of heb je deze reeds op zak? Heb je grote interesse in data? Wil je hier nog veel in bijleren én professioneel begeleid worden? Dan is het data traineeship je op het lijf geschreven!

Nieuw

System engineer

Regio Ieper - Poperinge

Ben jij in de wolken van de cloud? Vind je je weg gemakkelijk terug in IT-infrastructuur? Dan ben je misschien de geschikte System Engineer

Production Engineer

Regio Sint-Niklaas - Lokeren

Oxida is een exclusieve partner voor verschillende organisaties die professionele ondersteuning wensen bij het aanwerven van sterk personeel.

Nieuw

Head of Support

Regio Sint-Niklaas - Lokeren

Je staat in voor het beheren van en toezicht houden op het klantenondersteuningsteam;

Nieuw

Purchase Officer

Regio Oostende

Als vaste partner van onze klant gelegen te Ieper actief in de IT-sector zijn wij steeds op zoek naar sterke medewerkers

Nieuw

Support Engineer

Regio Brugge

In het kader van onze aanhoudende groei zijn wij op zoek naar een nieuwe Support Engineer om ons technisch team te vervoegen.

Nieuw