Vacatures ICT - Electronica

Bij Oxida vind je jobs in de IT-sector.

Vacatures voor informatici en informatiedeskundigen zijn in onze maatschappij niet louter meer te vinden in de IT-sector. Vaak gaan bedrijven op zoek naar programmeurs, analisten, systeemanalisten, auditors, projectleiders enz.. Meestal is een dergelijke vacature gericht aan kandidaten uit een specifieke IT-opleiding met tenminste een Bachelor diploma.

Een vacature in IT en ICT vind je tegenwoordig ook in bedrijven uit andere sectoren die de informatietechnologie dagelijks nodig hebben. Bedrijven als deze schrijven dan eerder een vacature uit voor bijv. een netwerkbeheerder, IT-consultant, webbeheerder of database manager.

Neem contact met ons of bezorg ons je cv. Wij helpen je verder in je zoektocht naar jouw nieuwe uitdaging.

Niet direct gevonden wat je zocht?

Contacteer ons, we hebben nog meer interessante vacatures in de IT - sector.

Overzicht van enkele topvacatures:

Support Engineer

Regio Tielt

Omwille van sterke groei, zoeken wij voor onze vestiging te Tielt een collega voor het support team.

Nieuw

Head of Support

Regio Sint-Niklaas - Lokeren

Je staat in voor het beheren van en toezicht houden op het klantenondersteuningsteam;

Nieuw

Management assistant

Regio Oudenaarde - Ronse

As Management Assistant for the Program Management Office Team (PMO), you will have broad responsibilities:

Nieuw

Front-end Developer

Regio Kortrijk

Het front-end webdevelopment team is verantwoordelijk voor de uitwerking van de websites op basis van het ontwerp op maat.

Nieuw

BI Analyst

Regio Ieper - Poperinge

Verdiep jij je graag in complexe data en wil jij een bijdrage leveren aan het veilig houden van ons financiële stelsel? Ben jij bovendien communicatief sterk en trek je het maken van dashboards graag naar je toe? Dan ben jij wellicht de nieuwe collega die wij zoeken!

Nieuw

Business analist

Regio Antwerpen

Je verzorgt de operationele personeelsplanning van medewerkers voor jouw opdrachtgever(s);

Nieuw

Aankoper

Regio Sint-Niklaas - Lokeren

In exclusiviteit gaan we opzoek naar een aankoper. In deze functie wordt je niet enkel betrokken binnen de aankoopprocessen maar sta je ook in nauw contact met de productieplanning. In deze functie is er veel ruimte voor autonomie en initiatief.

Nieuw

Purchase Officer

Regio Oostende

Als vaste partner van onze klant gelegen te Ieper actief in de IT-sector zijn wij steeds op zoek naar sterke medewerkers

Nieuw

R&D Data Analist

Regio Veurne - Nieuwpoort - Diksmuide

Als vaste partner van onze klant actief binnen de HVAC-sector krijgen we het vertrouwen om actief op zoek te gaan naar sterke medewerkers!

Nieuw

Onderhoudstechnieker (Ploegen)

Regio Oudenaarde - Ronse

Voor onze klant, een Belgische chipfabricant met automotive gecertifieerde semiconductor fab en sterke R&D en operations groepen zijn we op zoek naar talent om de organisatie in verschillende departementen te versterken.

Nieuw

Python & Javascript developer

Regio Oudenaarde - Ronse

Voor de opstart van een nieuwe business-unit zijn we op zoeken we een enthousiaste developer die niet enkel veel interesse, maar vooral veel goesting heeft om expert te worden op vlak van Python & JavaScript.

Nieuw

Hardware Engineer

Regio Aalst - Zottegem

Als vaste partner van onze klant actief binnen de IT-sector krijgen we het vertrouwen om actief op zoek te gaan naar sterke medewerkers!

Nieuw

Software Engineer

Regio Aalst - Zottegem

Als vaste partner van onze klant actief binnen de IT-sector krijgen we het vertrouwen om actief op zoek te gaan naar sterke medewerkers!

Nieuw

Technical Support Engineer

Regio Gent

Voor een wereldwijde speler, actief op de industriële markt, gaan we op zoek naar een Technical Support Engineer. De firma heeft de R&D en productie van hun producten volledig in eigen beheer en werken met verschillende partners die hun producten verdelen. Kortom, bij deze firma zit je aan de basis! Benieuwd naar de functie inhoud? Lees snel verder!

Nieuw

Electronic Design Engineer

Regio Gent

Je werkt mee aan de ontwikkeling van nieuwe producten op vlak van elektronica en embedded software. Je werkt nauw samen met het engineeringteam om de projecten tot een goed eind te brengen. 

Nieuw

Data Traineeship (Brussel/Gent/Antwerpen)

Regio Brugge

Zal je binnenkort je master diploma behalen? Of heb je deze reeds op zak? Heb je grote interesse in data? Wil je hier nog veel in bijleren én professioneel begeleid worden? Dan is het data traineeship je op het lijf geschreven!

Nieuw

Full-Stack Developer

Regio Sint-Niklaas - Lokeren

Voor een start-up bedrijf regio Sint-Niklaas met wortels binnen een internationale firma, gaan we opzoek naar een full-stack developer met ervaring.

 

 

 

Nieuw

Full stack developer

Regio Waregem

Als Full Stack Developer help je bij het ontwikkelen van onze software. Je houdt je dagelijks bezig met het realiseren van applicaties, websites en softwareprogramma’s. Samen met een klein team optimaliseer je ons gebruikersplatform en onze interne tools. Al onze projecten worden ontwikkeld binnen een Javascript omgeving zowel op de front- als de backend.

Nieuw

Full Stack Javascript Developer

Regio Oudenaarde - Ronse

Met ons eigen softwarepakket bieden we bedrijven een oplossing om hun administratie digitaal te beheren. We zijn een team vol goesting op zoek naar nieuwe collega’s om de groei van het bedrijf te ondersteunen.

Nieuw

System engineer

Regio Ieper - Poperinge

Ben jij in de wolken van de cloud? Vind je je weg gemakkelijk terug in IT-infrastructuur? Dan ben je misschien de geschikte System Engineer

Nieuw

Support Engineer

Regio Brugge

In het kader van onze aanhoudende groei zijn wij op zoek naar een nieuwe Support Engineer om ons technisch team te vervoegen.

Nieuw

Application Engineer

Regio Gent

Oxida is een exclusieve partner voor verschillende organisaties die professionele ondersteuning wensen bij het aanwerven van sterk personeel.

Nieuw