Vacatures ICT - Electronica

Bij Oxida vind je jobs in de IT-sector.

Vacatures voor informatici en informatiedeskundigen zijn in onze maatschappij niet louter meer te vinden in de IT-sector. Vaak gaan bedrijven op zoek naar programmeurs, analisten, systeemanalisten, auditors, projectleiders enz.. Meestal is een dergelijke vacature gericht aan kandidaten uit een specifieke IT-opleiding met tenminste een Bachelor diploma.

Een vacature in IT en ICT vind je tegenwoordig ook in bedrijven uit andere sectoren die de informatietechnologie dagelijks nodig hebben. Bedrijven als deze schrijven dan eerder een vacature uit voor bijv. een netwerkbeheerder, IT-consultant, webbeheerder of database manager.

Neem contact met ons of bezorg ons je cv. Wij helpen je verder in je zoektocht naar jouw nieuwe uitdaging.

Niet direct gevonden wat je zocht?

Contacteer ons, we hebben nog meer interessante vacatures in de IT - sector.

Overzicht van enkele topvacatures:

Data Traineeship (Brussel/Gent/Antwerpen)

het Gentse

Zal je binnenkort je master diploma behalen? Of heb je deze reeds op zak? Heb je grote interesse in data? Wil je hier nog veel in bijleren én professioneel begeleid worden? Dan is het data traineeship je op het lijf geschreven!

Nieuw

Junior IT Business Analyst (Master)

het Gentse

Zal je binnenkort je master diploma behalen? Of heb je deze reeds op zak? Heb je grote interesse in IT? Wil je hier nog veel in bijleren én professioneel begeleid worden? Dan is het IT traineeship je op het lijf geschreven!

Voor een firma die zich specialiseert in het bijstaan & opleiden van master studenten tot professionals, ben ik op zoek naar een IT krak!

 

Nieuw

Hardware Design Engineer

Antwerpen

Voor onze klant gelegen te Mechelen gaan we op zoek naar een Hardware Design Engineer. Je werkt mee aan de ontwikkeling van innovatieve beeldsensoren. 

Nieuw

Electronic Design Engineer

het Gentse

Je werkt mee aan de ontwikkeling van nieuwe producten op vlak van elektronica en embedded software. Je werkt nauw samen met het engineeringteam om de projecten tot een goed eind te brengen. 

Nieuw

Supervisor Dagploeg

Kortrijk

Voor ScioTeq zijn we in exclusiviteit op zoek naar een supervisor voor de Avionics & Defense afdeling. Dagelijks werken jij en je team aan hoogtechnologische visualisatie oplossingen voor binnen de luchtvaartsector. 

Lees snel verder!

 

Software Developer

het Gentse

Voor onze klant, actief binnen de domotica sector, gaan we in exclusiviteit op zoek naar een software developer. In deze functie kan je jouw interesses nog finetunen, zowel full-stack, back-end als front-end developing is een optie.

Benieuwd naar meer informatie? Lees snel verder!

Systeembeheerder

Kortrijk

Onze klant is een IT-consultancy bedrijf gelegen rond het Kortrijkse. Hun klanten zijn bedrijven die 1-100 medewerkers hebben. Hun focus ligt op West- en Oost-Vlaanderen. Ze willen gezond groeien, dit vooral met de juiste mensen, daarom hun zoektocht naar een allround Systeembeheerder.

Nieuw