Meest voorkomende redenen waarom mensen van job veranderen

Om succesvol door dit nieuwe speelveld te navigeren, kunnen wervingsmanagers verder kijken dan de huidige onevenwichtigheid in vraag en aanbod van arbeid en overwegen wat verschillende segmenten van werknemers willen en hoe ze het beste kunnen worden betrokken. Om dit te doen, moeten werkgevers de gemeenschappelijke thema's begrijpen die onthullen wat mensen het meest waarderen of het meest niet leuk vinden aan een baan. Het kan bijvoorbeeld niet genoeg worden benadrukt hoe invloedrijk een slechte baas kan zijn om mensen te laten vertrekken. En terwijl in het verleden een aantrekkelijk salaris mensen aan het werk kon houden ondanks een slechte baas, is dat nu veel minder waar dan voor de pandemie. Uit ons onderzoek blijkt dat onverschillige en niet-inspirerende leiders een groot deel uitmaken van de reden waarom mensen hun baan hebben verlaten, samen met een gebrek aan loopbaanontwikkeling. Flexibiliteit is daarentegen een topmotivator en reden om te blijven.

Recente vacatures

Mechanical Service Engineer

Regio Roeselare
Nieuw

Bij Service After Sales bied jij samen met je collega’s technische ondersteuning aan een wereldwijd netwerk van klanten alsook aan collega techniekers die op interventie zijn.

Electrical Engineer

Regio Brugge
Nieuw

Als Electrical Engineer ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig voorbereiden van elektrische schema’s in EPLAN, gebaseerd op functionele beschrijvingen van verpakkingsmachines.

Project Manager

Regio Ieper - Poperinge
Nieuw

Leiden van innovatieprojecten: Je hebt de leiding over één of meerdere innovatieprojecten, gericht op het automatiseren van processen. Waar voorheen manueel werk gebeurde, zorg jij dat dit zo veel mogelijk automatisch kan. Hiervoor maak je je nieuwe technologieën eigen. Zo kunnen we ons concurrentieel voordeel verder uitbouwen. Bijvoorbeeld: door het toepassen van Artificiële Intelligentie, het POWER platform, of andere.

Nieuw

Back-end development of the embedded software on the sprayer that coordinates with the user interface, the cloud and the edge devices that take care of the weed detection