Niet onmiddellijk een vacature gevonden?

Kijk op onze databank waar je meer dan 500 vacatures op terugvindt.  (Uitgebreide filterfunctie) 

Zoek een functie

Top vacatures

148 resultaten gevonden

Assistent Werkvoorbereider (met voldoende ruimtelijk inzicht)

Roeselare-Tielt

Voor onze klant (specialist op vlak van maatmeubilair in de zorgwereld (rust- & ziekenhuizen), in kantoren en in privéinrichtingen (keukens, dressings, …) zijn we op zoek naar een assistent werkvoorbereider ter ondersteuning van de werkvoorbereider en projectleider.

Nieuw

Integrator Building Automation HVAC

Kortrijk

Samenwerken in een multidisciplinair team van jonge maar reeds zeer ervaren integratoren voor het realiseren van zeer belangrijke en boeiende projecten, waarvan enkele met internationale uitstraling.

Nieuw

Ingenieur Infrastructuur 🛠

Brugge

Je hebt de leiding over bouwprojecten, communiceert met de opdrachtgever en de uitvoerders. Je woont alle vergaderingen met besturen, opdrachtgevers, uitvoerders en eventueel bewoners over je project bij.

Nieuw

CAD tekenaar 📐

Brugge

Uitwerken van infrastructuuropdrachten in Autocad.

Nieuw

Verantwoordelijke Productie ⚙

het Gentse

Je bent de leider van de productieafdeling, waar het preventief en correctief onderhoud van het rollend materieel wordt uitgevoerd. Je hebt de leiding over meerdere productieteams, o.a. de depannage-ploeg en de reinigingsdienst.

Nieuw

Verantwoordelijke poederlakkerij 👨‍🔧

Kortrijk

Als verantwoordelijke van de poederlakkerij zie je toe op de algemene leiding en organisatie van de afdeling binnen het bedrijf, met als doelstelling een efficiënte en kosteneffectieve productie te garanderen. Je geeft leiding aan een team van 10-tal arbeiders, je krijgt administratieve ondersteuning op het bureau.

Nieuw

Productie Manager (m/v) ⚙

Roeselare-Tielt

Je bent verantwoordelijk voor het productieteam (+-60 personen).

Nieuw

Junior Operations Planner

Aalst-Oudenaarde

Als Junior Operations Planner ben je verantwoordelijk voor het stockbeheer door middel van het ERP-pakket en biedt je ondersteuning voor de werkplanning, werkplaats (atelier) als plaatsing. Met doorgroeimogelijkheden naar een leidinggevende functie.

Nieuw

Embedded Software Engineer 💻

Veurne-Oostende-Diksmuide

Een boeiende en afwisselende job binnen een sterk groeiend bedrijf dat sterk focust op technologische hoogstaande oplossingen

Nieuw

PC - Software Developer C++ .NET (m/v)

Veurne-Oostende-Diksmuide

Voor onze klant zijn we op zoek naar een Master of Bachelor opleiding Informatica, Computerwetenschappen, ICT of elektromechanica met ervaring en goede kennis van .NET, C#, C++, databases.

Nieuw

Projectleider ⚙

Veurne-Oostende-Diksmuide

Voor onze klant zijn we op zoek naar een projectleider, master elektromechanica of gelijkwaardig door ervaring. 

Nieuw

Projectleider ⚙

Kortrijk

Als projectleider ben je verantwoordelijk voor de goede opvolging van een aantal simultaan lopende projecten. Zowel de onderzoeksfase, het technisch ontwerp, de opmaak van het lastenboek en de werfopvolging behoren tot je takenpakket. In je functie kom je voortdurend in contact met syndici, eigenaars en aannemers. Ongeveer de helft van de tijd ben je op de baan voor werfbezoeken en vergaderingen.

Customer apllication Engineer ⚙

het Gentse

Wij zijn op zoek naar een Application Engineer die in staat is zich in te leven in de vragen en behoeften van de klanten, die complexe probleemstellingen tot een goed einde weet te brengen. Bent u enthousiast en gemotiveerd, beginner of met een eerste ervaring, dan bieden wij u de mogelijkheid u te ontwikkelen in een jonge omgeving in volle expansie.

Nieuw

Productievoorbereider ⚙

Roeselare-Tielt

In een team van een 7-tal mensen ben je één van de spilfiguren tussen de toonzalen en de productie-afdeling

Productielijnverantwoordelijke ⚙ (PLC)

Roeselare-Tielt

Door de aanhoudende groei is onze klant op zoek naar een productielijnverantwoordelijke.

Nieuw