Werving & Selectie - Onze werkwijzes

De snelle, eenvoudige manier om jouw team nog beter te maken met een vaste werknemer.

Van juniors tot ervaren leidinggevende en hoger opgeleide profielen.

We hebben 3 verschillende methodes om samen te werken om een kandidaat te plaatsen, een vacature voor jou in te vullen. 

A| No Cure, No Pay - Contingency plan: Kandidaten zoeken op basis van ‘contingentie’ wordt vaak de ‘no cure no pay’ aanpak genoemd. De dienstverlening is gratis tot het moment dat een kandidaat, die door ons is voorgesteld, wordt aangenomen door de opdrachtgever.

B| Dedicated search: Schaarse profielen. Wanneer je kiest voor dedicated search verzorgen we ook de creatie en optimalisatie van content (wervingsteksten en job-advertenties) en job marketing (gerichte verspreiding online van deze vacature). Binnen de dedicated aanpak werken we zeer nauw samen. We vergroten jouw talent pool, door ook mensen die passief op zoek zijn naar een job te contacteren.

C| Exclusiviteit: Directieleden-leidinggevende functies. Exclusiviteit houdt in dat we afspreken dat de werving en selectie voor een specifieke vacature exclusief aan ons wordt uitbesteed voor een vooraf overeengekomen periode, minimum 3 maanden. We doorlopen het hele wervingsproces in uw plaats. Je verliest geen kostbare tijd en kan zich concentreren op jouw verantwoordelijkheden.