Ontmoet onze nieuwe collega Tatjana. Waarom heeft ze voor Oxida gekozen?

Dag Tatjana, kan je je even voorstellen:

“Hallo, ik ben Tatjana. Nieuwe medewerker bij Oxida. Ik heb reeds ervaring opgebouwd als Sales Advisor en Recruitment consultant. Na 2 jaar was ik klaar voor een nieuwe uitdaging. Zo ben ik bij Oxida terecht gekomen. Elke dag leer ik nieuwe kandidaten alsook bedrijven kennen en kan ik mijn skills beter ontwikkelen. Dit op vlak van profielenkennis, matchmaking, klantenrelaties alsook kandidatenrelaties.

Bij mij kan je terecht voor een warme persoonlijke aanpak die straight to the point is. Ik vind het zeer belangrijk dat je telkens open kan communiceren en correct begeleid wordt om naar jouw persoonlijke wensen en vaardigheden de gepaste functie te vinden.”

Nieuwe uitdaging!

“Toen ik een jaar aan de slag was bij mijn vorige werkgever, voelde ik dat ik toe was aan een nieuwe uitdaging. Ik heb er veel bijgeleerd -vooral over de bouwsector- maar ik wou me meer op echte rekrutering toespitsen en meerdere sectoren en nieuwe regio’s leren kennen.”

“De gedachte speelde al eventjes in mijn hoofd, maar ik was nog niet echt actief op zoek naar een nieuwe job. Het is toch altijd een drempel om actief op zoek te gaan, terwijl je reeds werkzekerheid hebt.”

“Ik had al regelmatig via LinkedIn In-mails ontvangen van andere concullega’s en uitzendkantoren met de vraag of ik op zoek was naar een nieuwe uitdaging, maar had deze berichten telkens genegeerd totdat ik enkele maanden terug een bericht van Naomi kreeg.”

Perfect Timing

“De timing was perfect voor mij. Doordat ik aan het uitkijken was om een nieuwe stap in mijn carrière in te slaan, antwoordde ik op haar bericht dat ik wel open stond voor een kennismakingsgesprek. Met een gesprek doe je niets verkeerd natuurlijk. Oxida was voor mij nog eerder onbekend dus heb ik eerst wat opzoekingswerk verricht. Ik wou zeker niet overhaast een beslissing nemen. Via de website en LinkedIn kreeg ik een duidelijker beeld over het bedrijf en de sfeer. En na het telefonisch contact met Naomi voelde ik wel onmiddellijk een klik.”

“Na het eerste gesprek kreeg ik echt het gevoel dat Oxida met mij wou samenwerken en dat ik meer verantwoordelijkheden zou krijgen. De aanpak en werkwijze beaamde mijn verwachtingen. De opvolging verliep op een aangename manier en ik ging akkoord om enkele testen te doorlopen. Tijdens een tweede gesprek overliepen we de testen. Ik had een positief gevoel en Naomi stuurde al snel erna een voorstel. Wat me zeker een extra boost gaf! Ik heb er even over nagedacht en tijdens het weekend besliste ik om de stap te zetten.”

Hoe heb je de eerste maanden bij Oxida ervaren?

“In het begin was er voor mij veel nieuw. Nieuwe regio’s, nieuwe sectoren, nieuwe bedrijven, nieuwe programma’s alsook werkwijze. Ik had nog veel vragen, maar kon steeds bij Ine en de andere meisjes terecht. Ik krijg altijd direct de nodige uitleg of het werd mij getoond. Als snel voelde ik mij op mijn gemak hierdoor. Ik werd goed opgevangen en ondersteund.”

“Zaakvoerder Naomi ondersteunt me echt en laat me ook zelfstandig werken en bijleren. Er wordt naar me geluisterd en alles is bespreekbaar. Logisch is er een werkdruk, maar de kwaliteit primeert. Het is allemaal erg vlot verlopen.”

Open en eerlijk, familiale sfeer en Teamspirit

“Om de week zitten we samen waar naar elkaar wordt geluisterd. Waar iedereen zijn eigen inbreng heeft, kandidaten overlopen worden en er geen onderlinge concurrentie heerst. Hier moet je ervoor gaan en 100% achter het bedrijf staan. Je moet presteren, maar er wordt minder individueel beoordeeld. Er heerst een echte teamspirit. Samen maken we Oxida sterk.”  

Ik hou van de open en eerlijke communicatie, de verantwoordelijkheid en de teamspirit die er bij Oxida heerst!

Nog een tip voor toekomstige collega’s?

“Ja! Denk je eraan om te veranderen, ga op gesprek. Het is zeker de moeite om op gesprek te gaan en eens te komen luisteren in plaats van enkel vaak weinig zeggende vacatureteksten te lezen. Beschik je over een goede zelfkennis en kan je presteren, zelfstandig werken en structuur in je werk behouden, dan is de job als HR-Consultant bij Oxida zeker een fantastische stap en verwelkomen we je graag in ons team!”

Tot binnenkort?

Voor meer informatie, neem gerust contact met ons op!

Contacteer ons

Recente vacatures

CTO

Veurne-Oostende-Diksmuide
Nieuw

Je werkt nauw samen met de CEO en COO om de huidige producten te verbeteren en nieuwe producten te ontwerpen.
 

Analog Design Engineer

Aalst-Oudenaarde
Nieuw

Join the design team, find many interesting challenges in the fascinating world of microelectronics, and help us to exceed the expectations of our customers.

Nieuw

Je ondersteunt de bedrijfsleider als rechterhand, waarbij je mee het bedrijf stuurt en de strategie realiseert.