Vacatures Elektromechanica

Bij Oxida vind je jobs in de sector Elektromechanica

Jobs in elektromechanica zijn te vinden in veel sectoren. Het vakgebied elektromechanica is ontstaan uit de disciplines mechanica en elektrotechniek en is zonder twijfel een belangrijke pijler van de hedendaagse technologische maatschappij.

Neem contact met ons of bezorg ons je cv. Wij helpen je verder in je zoektocht naar jouw nieuwe uitdaging. Wij zetten enkele vacatures voor ingenieurs met jouw diploma op een rijtje. Zo zie je onmiddellijk de diversiteit in ons aanbod.

Niet direct gevonden wat je zocht?

Contacteer ons, we hebben nog meer interessante vacatures voor jouw profiel.

Overzicht van enkele topvacatures: 

Production Engineer

het Gentse

Voor een internationale onderneming bieden wij ondersteuning aan in hun zoektocht naar een Production Engineer. De onderneming heeft hoogtechnologische productielijnen waarmee zij staal gaan bewerken op maat. Je komt terecht in team met een project engineer alsook plant manager. 

Nieuw

Group IT Director

Kortrijk

You ensure that all activities within the IT department are in line with our mission, vision & strategy

Nieuw

Internal Sales Medewerker

Kortrijk

Na een grondige opleiding sta je mee in voor de opmaak van de offertes van de “catalogusartikels”. Je bent verantwoordelijk voor de offerteaanvragen en verzekert een tijdig antwoord aan de klant.

Nieuw

Plant Manager

Antwerpen

In exclusiviteit gaan we opzoek naar een Plant Manager voor de site van de NMBS in Antwerpen. Je krijgt de volledige leiding over de onderhoudswerkplaats van Antwerpen. 250 personen komen onder jouw verantwoordelijkheid (naast de werkplaats zowel planning, opleidingscoördinator, engineering, finance,...).

Nieuw

Werfleider

Veurne-Oostende-Diksmuide

Werfleider op het gebied van elektrificatie van spoorlijnen (regionaal en interzonaal)

Nieuw

Commissioning Engineer

Kortrijk

Als Commissioning Engineer ben je verantwoordelijk voor de opstart van de installatie. Je houdt toezicht op de werf en waarborgt de installatiefuncties volgens contractuele vereisten en staat klaar voor de uiteindelijke oplevering aan de klant.

Nieuw

Automation Engineer

Kortrijk

Als elektrisch projectingenieur sta je in voor het ontwerp van PLC-automatisering, de opvolging van elektrische schema’s, de programmatie en inbedrijfstelling van projecten door toepassing van de actuele standaarden, concepten en werkmethodes.

Nieuw

Preventieadviseur Niv. 2

Kortrijk

Als vaste partner van onze klant gelegen te Kortrijk actief in de metaalsector zijn wij steeds op zoek naar sterke medewerkers

Nieuw

Afdelingsverantwoordelijke

Roeselare-Tielt

Plannen, coördineren en instaan voor de dagelijkse productie activiteiten binnen één afdeling, rekening houdend met de vooropgestelde normen betreffende veiligheid, kwaliteit, milieu en budget, om zo bij te dragen tot de realisatie van de productie voor de verschillende projecten.

Nieuw

Systeemingenieur medische toestellen

Aalst-Oudenaarde

Als Systeemingenieur ben je deel van het R&D team en draag je bij aan de ontwikkeling van nieuwe toestellen. Van conceptbepaling, productdesign, mechatronische sturing, elektronisch ontwerp, component- en systeemtesten, tot de validatie en certificatie van het toestel.

Nieuw

Aankoper

Kortrijk

Je bestelt tijdig de noodzakelijke materialen voor productie (Bouten, moeren, etc.)

Nieuw

Customer service medewerker

Antwerpen

Als vaste partner van onze klant gelegen te Puurs-Sint-Amands actief in de keukensector zijn we steeds op zoek naar sterke medewerkers

Nieuw

(Hulp)boekhouder

Antwerpen

Als vaste partner van onze klant gelegen te Puurs-Sint-Amands actief in de keukensector zijn we steeds op zoek naar sterke medewerkers

Nieuw

Projectleider HVAC

Roeselare-Tielt

Als vaste partner van onze klant actief binnen de automatisatie krijgen we het vertrouwen om actief op zoek te gaan naar sterke medewerkers!

Nieuw

Business Analyst

Dendermonde-Sint-Niklaas

Je vertaalt bedrijfsprocessen naar IT-oplossingen op basis van de eisen van de business

Nieuw

Logistics Officer

Dendermonde-Sint-Niklaas

Als eerste aanspreekpunt van het logistieke team voor de aankoop en stockbeheer van verpakkingen (vaten, containers, ...), bekijk je dagelijks in onze databases de bewegingen van de recipiënten en materialen die we aankopen, verkopenen verhuren.

Nieuw

Project Manager IT

Dendermonde-Sint-Niklaas

Als ervaren Projectmanager IT Infrastructuur coördineer je alle interne en externe stakeholders voor projecten en veranderingen.

Nieuw

Project Manager

Kortrijk

Als project manager realiseer je projecten vanaf prijsvraag tot uiteindelijke inbedrijfname.

Nieuw

Electrical Designer

Kortrijk

Voor onze projecten – industriële elektrische installaties (infra en automatisatie) en ter uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar een enthousiaste EPLAN-tekenaar.

Nieuw

R&D Design Engineer

Veurne-Oostende-Diksmuide

Als vaste partner van onze klant actief binnen de machinebouw krijgen we het vertrouwen om actief op zoek te gaan naar sterke medewerkers!

Nieuw

Project manager

Ieper

Het volledige beheer van het matrijspark, planning van het matrijsonderhoud en coördinatie van het technische team

Nieuw

Hardware Project Engineer

Ieper

Naast het aanleveren van elektronica voor zijn moederbedrijf werken wij ook wereldwijd op verschillende elektronicaprojecten in diverse sectoren.

Nieuw

Product designer

Ieper

De engineeringsafdeling bestaat uit een 60-tal collega’s, verdeeld over vier clusters: hardware (elektronica, compliance en mechanisch ontwerp), software, testontwerp en labo.

Nieuw

Warehouse Manager

Brugge

Als vaste partner van onze klant actief binnen de logistieke sector krijgen we het vertrouwen om actief op zoek te gaan naar sterke medewerkers!

Nieuw

Product Ingenieur

Brugge

Als product ingenieur maak je deel uit van een team technische deskundigen waarmee je nauw samenwerkt.

Nieuw

Calculator / projectcoördinator

Roeselare-Tielt

Als projectcoördinator/calculator bouw behoud je een globaal overzicht over de verschillende projecten en de planning ervan door structuur te brengen in je werk en de juiste prio’s te stellen.

Nieuw

Electrical Engineer

het Gentse

Voor onze klant zijn wij op zoek naar een ‘Electrical Engineer’ die zich op de site vooral zal focussen op projecten die gericht zijn op uitbreidingen van de productiecapaciteit, alsook op het inpassen van verbeteringen aan bestaande systemen.

Nieuw

Project Design Engineer

Kortrijk

In deze functie sta je in voor de technisch uitwerking en opvolging van het project. De firma is actief binnen verbrandingstechnologie en biedt zo energieoplossingen op maat. Jij bouwt mee aan dit verhaal!

Nieuw

Engineering Analyst

Ieper

Als engineering analyst ben je de schakel binnen R&D en aankoop, alsook met externe en interne leveranciers.

Nieuw

Quality Engineer

Ieper

Als quality engineer ga je alle interne processen van A-Z gaan begeleiden. Je wordt van bij het begin betrokken tot de oplevering.

Nieuw

Technisch Bediende

Roeselare-Tielt

Als vaste partner van onze klant actief binnen het meubilair krijgen we het vertrouwen om actief op zoek te gaan naar sterke medewerkers!

Productie Supervisor

Roeselare-Tielt

Als supervisor heb je een cruciale en verantwoordelijke rol binnen de productierun. Je coacht een team van +- 15 personen. Je waarborgt hun veiligheid op de werkvloer en zorgt dat ze zich goed voelen bij wat ze doen.

Nieuw

Technical Support & Training Engineer

Kortrijk

As a Technical Support Engineer you will be the first point of contact for customers and colleagues who have technical questions regarding our technical products: mainly concerning the assembly of hydraulic gate closers or connection diagrams for electrical products such as motorised ground bolts, electrical lock catches, bus-based relay contacts, etc.

Nieuw

Quality Engineer

Kortrijk

In dagelijks overleg met de projectleiders zal je elk prototype en elke opdracht in het atelier opvolgen en eindcontroles uitvoeren.

Aankoper

het Gentse

Je bestelt tijdig de noodzakelijke materialen voor productie

Nieuw