Vacatures Elektromechanica

Bij Oxida vind je jobs in de sector Elektromechanica

Jobs in elektromechanica zijn te vinden in veel sectoren. Het vakgebied elektromechanica is ontstaan uit de disciplines mechanica en elektrotechniek en is zonder twijfel een belangrijke pijler van de hedendaagse technologische maatschappij.

Neem contact met ons of bezorg ons je cv. Wij helpen je verder in je zoektocht naar jouw nieuwe uitdaging. Wij zetten enkele vacatures voor ingenieurs met jouw diploma op een rijtje. Zo zie je onmiddellijk de diversiteit in ons aanbod.

Niet direct gevonden wat je zocht?

Contacteer ons, we hebben nog meer interessante vacatures voor jouw profiel.

Overzicht van enkele topvacatures: 

Productieleider

Regio Ieper - Poperinge

Je staat in voor het leiden en organiseren van de productie afdeling

Nieuw

Preventieadviseur

Regio Brugge

Vanuit veiligheidsoogpunt geef je creatieve input bij het ontwerpen van nieuwe installaties.

Sales Engineer

Regio Aalst - Zottegem

Voor onze klant, actief in de metaalsector gaan wij op zoek naar een gedreven Sales Engineer. Onze klant is gevestigd in Aalst en is internationaal actief. Binnen deze firma krijg je de kans om jezelf verder te ontwikkelen, en mee te denken.

Klikt dit interessant? Lees dan zeker verder.

IT Support Medewerker

Regio Gent

Als IT Support Medewerker sta je in voor de volledige IT ondersteuning van je collega’s bij onze groep

Nieuw

Technical Buyer

Regio Brugge

Als Technical Buyer speel je een cruciale rol bij het inkopen van de technische parts.

Nieuw

Sales Engineer Pumps

Regio Gent

Na een inwerkperiode fungeer je als centraal aanspreekpunt voor de u toegewezen klanten en bezoek je nieuwe leads

Nieuw

Procurement Manager

Regio Roeselare

In eerste instantie zal je je het ERP-systeem, de inkoopskills en de afwikkeling van vooral technische inkoopdossiers dienen eigen te maken.

Nieuw

Technisch administratief medewerker

Regio Sint-Niklaas - Lokeren

Je maakt werkorders op van reparaties en onderhoud van machines (Manitou/Case en andere merken) in de beschikbare software en volgt deze op

Nieuw

Eindcontroleur

Regio Roeselare

Als kwaliteitscontroleur eindcontrole voertuigen zal u onze afgewerkte voertuigen onderwerpen aan een complete functionele controle, visuele inspecties uitvoeren, stationaire en mobiele testen uitvoeren.  

Nieuw

Hardware Design Engineer

Regio Brugge

Als RF hardware design engineer ben je verantwoordelijk voor het ontwerp, de layout, implementatie en optimalisatie van RF & mixed-signal circuits in verschillende projecten, meestal radar- en RF-gerelateerd. Dit ontwerpproces bestaat uit:

Nieuw

Warehouse Manager

Regio Waregem

Je staat in voor het dagelijkse beheer van je afdeling: o.a. opvolging van veiligheid, in- en uitgaande vrachten en dus de hiermee gepaard gaande leverbetrouwbaarheid, voorraadbeheer, 5S.

Nieuw

Senior Insights Manager

Regio Brussel - Asse - Ternat

Be a strategic business partner for our marketing & BU teams, give strategic recommendations on how to build a strong portfolio with Powerful and Meaningful brands, focusing on future growth recommendations for portfolio and brands as part of our 10YP/1YP

Nieuw

Projectopvolger

Regio Ieper - Poperinge

Je staat in voor het opmeten en geeft de aanzet tot ontwerpen (Autodesk Inventor) van de metaalconstructies op maat.

Nieuw

Diagnose Technieker

Regio Sint-Niklaas - Lokeren

Je zoekt elektrische storingen op en voert de diagnose uit op machines voor industrie, (land)bouw & recyclage zoals verreikers, knikladers, wielladers,…

Nieuw

Commissioning Engineer

Regio Kortrijk

Als Commissioning Engineer ben je verantwoordelijk voor de opstart van de installatie. Je houdt toezicht op de werf en waarborgt de installatiefuncties volgens contractuele vereisten en staat klaar voor de uiteindelijke oplevering aan de klant.

Nieuw

Software engineer

Regio Roeselare

Samen met je collega software engineers ben je verantwoordelijk voor de programmatie van onze elektrische bussen. Aangezien deze custom-made gemaakt worden voor onze klanten in binnen- en buitenland, is geen project hetzelfde.

Nieuw

Productieplanner

Regio Oostende

Je plant de onderhoudstechniekers (rekening houdend met hun competenties) in met oog op een maximale efficiëntie en een minimum aan dode tijden. Bij allerlei onvoorziene omstandigheden, stuur je deze planning bij

Nieuw

Technisch Hoofdaankoper

Regio Aalter - Deinze

Je bent verantwoordelijk voor het park aan investeringsgoederen (verhuurvloot, wagenpark en gebouwen) van het volledige bedrijf.

Nieuw

Planner / Commercieel Medewerker

Regio Aalter - Deinze

Je bent een schakel in de commerciële/logistieke werking van het team. Je wordt aangestuurd door het filiaalhouders team van onze firma, een afdeling in de onze Groep - gespecialiseerd in de verhuur van rollend materieel voor de aannemerij en industrie.

Nieuw

Customer Service Assistant

Regio Roeselare

Jouw verantwoordelijkheden omvatten onder andere het verwerken van bestellingen in SAP, het afstemmen van leveringen met klanten en de transportafdeling, het begeleiden van klanten bij de overstap naar ons online bestelplatform en het organiseren van leveringen zodat ze tijdig bij de klant aankomen.

Nieuw

Maintenance Supervisor

Regio Antwerpen

Je plant, coördineert en superviseert de werkzaamheden van de techniekers én externen/ derden, zodanig dat werken veilig, ordelijk, kwalitatief en met respect voor milieu uitgevoerd worden zonder vertraging of nutteloos tijdsverlies.

Nieuw

Sales Representative Antwerpen - Limburg

Regio Waregem

Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van dakelementen in Antwerpen/Limburg met een specifieke focus op de renovatie-markt. Je klanten zijn vooral lokale aannemers, dakdekkers of zelfs particuliere klanten.

Nieuw

Logistiek medewerker

Regio Kortrijk

Receptie van goederen, hulpstoffen, goederen van toeleveranciers, nonproduction items en het uitvoeren van controles, kwaliteitscheck

Nieuw

Technical Pool Advisor

Regio Waregem

Je geeft technisch advies via mail of telefoon over verschillende zwembadonderdelen (warmtepompen, zwembadafdekkingen, verlichting, ...). Je probeert elke klant verder te helpen met jouw knowhow. Werk je graag hands-on? Dan ben je vrij om interventies op het terrein uit te voeren.

Nieuw

Supervisor

Regio Brugge

Coördineren van de opmaak van de werkplanning rekening houdende met capaciteit en kennis binnen de afdeling en dit waar nodig in samenspraak met de andere afdelingen.

Nieuw

R&D Director

Regio Kortrijk

As leader, you define the team structure, resources, capabilities & training needs. You manage the technical teams who are responsible for the technical product development, light engineering, prototyping, lab, quality and certification.

Nieuw

Product Manager

Regio Menen - Wervik - Moeskroen

Je bent verantwoordelijk voor het lanceren en op de markt brengen van onze nieuwe producten.

Nieuw

Customer Service Medewerker

Regio Menen - Wervik - Moeskroen

Als vaste partner van onze klant gelegen te Komen-Waasten actief in de bouwsector zijn wij steeds op zoek naar sterke medewerkers

Nieuw

Technical Business Development Manager

Regio Ieper - Poperinge

Als Technical Business Development Manager speel je een cruciale rol in het identificeren van nieuwe zakelijke kansen en het uitbreiden van de marktpositie van de bedrijfsgroep.

Nieuw

Systeembeheerder & ERP Specialist

Regio Oudenaarde - Ronse

Als Systeem beheerder en ERP Specialist ben je verantwoordelijk voor het effectieve beheer en de optimalisatie van onze database-infrastructuur en bedrijfssystemen.

Nieuw

Technisch Manager

Regio Brugge

Responsible for the strategy of the Technical Department in order to support & achieve our Terminal goals and KPIs’;

Nieuw

Customer Service Specialist

Regio Eeklo - Maldegem

Je garandeert een excellente service naar internationale klanten dmv correcte opmaak van offertes, orderverwerking, orderbevestiging, klachtenbehandeling en nauwgezette administratieve opvolging

Nieuw

Technical Support Medewerker

Regio Veurne - Nieuwpoort - Diksmuide

Als Technical Support Medewerker ben je een essentieel onderdeel van ons team, waarbij je verantwoordelijk bent voor het leveren van hoogwaardige technische ondersteuning aan onze klanten. Je zult nauw samenwerken met het ervaren engineeringsteam om klanten te helpen bij het oplossen van technische problemen en het optimaliseren van de prestaties van de machines.

Nieuw

Productie Ingenieur

Regio Waregem

Verantwoordelijk voor het analyseren, uitwerken en implementeren van projecten in de domeinen infrastructuur, techniek, energie efficientie. Hierbij werk je samen met zowel interne als externe partners.

Nieuw

AP/AR accountant

Regio Waregem

Samen met het interne team ben je verantwoordelijk voor het correct en tijdig afsluiten van de rekeningen van de verschillende Belgische en buitenlandse entiteiten van onze klant.

Nieuw

Project Engineer

Regio Waregem

Op basis van de behoefte-analyse van jouw Sales collega’s, ontwerp je de technische oplossing voor waterbehandeling.

Nieuw

Aankoper

Regio Waregem

Als inkoper zorg je voor een optimale voorraad machines door dagelijks jouw netwerk in de markt te onderhouden en stevige relaties uit te bouwen;

Nieuw

Werfleider

Regio Roeselare

Als werfleider ben je verantwoordelijk voor een ploeg van enkele arbeiders bij realisatie van constructie- en montageopdrachten in alle industrietakken, met name transportsystemen voor bulkgoederen en sorteerinstallaties.

Nieuw

Boekhouder

Regio Roeselare

Je komt terecht in een finance team van 3 waar je verantwoordelijk bent voor de boekhouding van 2 vennootschappen, dit in samenwerking met de Finance Manager

Nieuw

Design & Test Engineer

Regio Brussel - Asse - Ternat

Tijdens de designfase organiseer en bestudeer je de inzameling van de vereiste data (snelheid, topografie, enz.):

Nieuw

Commercieel Bediende

Regio Roeselare

Oxida is een exclusieve partner voor verschillende organisaties die professionele ondersteuning wensen bij het aanwerven van sterk personeel.

Nieuw

Internal Sales

Regio Menen - Wervik - Moeskroen

Je bent het eerste aanspreekpunt van onze klanten met betrekking tot het plaatsen van bestellingen. Je beantwoordt de vragen van klanten in het Nederlands, Frans en sporadisch in het Engels, dit

Nieuw

Werkvoorbereider

Regio Waregem

Als werkvoorbereider word je betrokken bij de voorbereiding van verschillende verbeterprojecten. Je werkt nauw samen met de verschillende leden van het projectteam.

Nieuw

Production engineer

Regio Brugge

Je leidt technische projecten (nieuwe processen, investeringen, opstart nieuwe business/klanten) en bent daarbij verantwoordelijk voor scope, budget, team, resources, project-opvolging met milestones, tot en met finale overdracht aan productie

Nieuw

Service & Test Engineer

Regio Sint-Niklaas - Lokeren

Are responsible for the installation and setting up analytic instruments at our customers

Nieuw

Sales Engineer

Regio Kortrijk

Je bent verantwoordelijk voor het beheer van jouw klanten in de Belgische markt: relatiebewaking, debiteurenbewaking en rapportering van toegewezen klanten.

Nieuw

Planner

Regio Sint-Niklaas - Lokeren

Verantwoordelijk voor de korte- en langetermijnplanning van interventies en onderhoudscontracten voor brandwerende poorten en deuren.

Nieuw

R&D Designer

Regio Antwerpen

Je komt terecht in een team van ingenieurs die samen met jou instaan voor de verbetering en uitbreiding van onze productiemachines.

Nieuw

Technieker

Regio Brussel - Asse - Ternat

Je staat in voor het indienststellen van machines voor de recyclage en de wegenbouw én voert er preventieve onderhouden en herstellingen op uit.

Nieuw

Projectopvolger

Regio Gent

Je staat in voor het opmeten en geeft de aanzet tot ontwerpen (Autodesk Inventor) van de metaalconstructies op maat

Nieuw

Test engineer

Regio Veurne - Nieuwpoort - Diksmuide

Je verifieert of de machine gebouwd is in overeenstemming met de projectomschrijving. Je test ook of het systeem voldoet aan de klantverwachtingen, eventueel met het noodzakelijk product waarvoor het systeem bestemd is.

Nieuw

Automation engineer

Regio Antwerpen

Samen met de collega’s van Engineering werk je onze projecten uit op vlak van automatisatie.

Nieuw

Preventieadviseur

Regio Tielt

Je voert indienststellingen en risicoanalyses uit, werkt mee aan het jaaractieplan, en geeft advies inzake veiligheid, gezondheid en welzijn op het werk;

Nieuw

Quality Engineer

Regio Roeselare

Je controleert en ondersteunt de kwaliteitsactiviteiten binnen onze verschillende processen, zowel binnen projecten als binnen productie

Nieuw

Insite Officer

Regio Gent

Na een inwerkperiode ben je als Insite Officer verantwoordelijk voor de dienstverlening en het relatiebeheer van een vijftal bestaande klanten in regio Oost en West Vlaanderen.

Nieuw

Key Accountmanager Systemen

Regio Antwerpen

Als vaste partner van onze klant gelegen te Olen actief in de industriële sector zijn wij steeds op zoek naar sterke medewerkers

Nieuw

Mechanical designer

Regio Sint-Niklaas - Lokeren

Oxida is een exclusieve partner voor verschillende organisaties die professionele ondersteuning wensen bij het aanwerven van sterk personeel.

T&I Technician

Regio Ieper - Poperinge

U draagt bij tot de verbetering van de product- en systeemprestaties op het gebied van kwaliteit en kostenefficiëntie

Nieuw

Meewerkende Werfleider

Regio Limburg

Je verdeelt dagelijks het werk onder je team, maar als werfleider word je verondersteld actief mee te werken

Nieuw

Project manager

Regio Waregem

Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van het project, volgens budget, deadlines en contractuele vereisten.

Nieuw

Signalling Engineer

Regio Brussel - Asse - Ternat

Als Signalling Engineer neem je de coördinerende rol op van technisch verantwoordelijke voor de realisatie van een seininrichtingsproject.

Nieuw

Marine Coordinator

Regio Oostende

In het softwareplatform voor de coördinatie valideer je strikt alle gegevens van personen en schepen die naar de offshore sites gaan, vooraleer je de dossiers als volledig goedkeurt.

Nieuw

Preventieadviseur

Regio Antwerpen

Als vaste partner van onze klant gelegen te Overijse actief in de industriële sector zijn wij steeds op zoek naar sterke medewerkers

Nieuw

Preventieadviseur

Regio Gent

Als selectiekantoor dien je out-of-the box te kunnen denken en dynamisch uit de hoek te komen. Flexibiliteit tegenover de klant en het opbouwen van lange termijn relaties is voor ons de prioriteit. Onze waarden dragen wij hoog in het vaandel en alle medewerkers passen in ons verhaal

Nieuw

Robot engineer

Regio Brussel - Asse - Ternat

Als vaste partner van onze klant gelegen te Beersel actief in de industriële sector zijn wij steeds op zoek naar sterke medewerkers!

Nieuw

Werfleider

Regio Oostende

Werfleider op het gebied van elektrificatie van spoorlijnen (regionaal en interzonaal)

Service Coordinator

Regio Brussel - Asse - Ternat

Om onze serviceafdeling te versterken zijn we op zoek naar een Service Coordinator EPG, hierbij ben je het aanspreekpunt voor onze klanten en sta je in voor de dagdagelijkse operationele opvolging van jouw team van Field Service Technicians.

Nieuw

Productiemanager

Regio Brussel - Asse - Ternat

Voor de NMBS zijn we op zoek naar een productiemanager voor het aansturen van 90 techniekers die in ploegen werken en het ontvangen van 2 direct reports. Je wordt verantwoordelijk voor de technische onderhoudspost in Vorst.

Nieuw

Responsable de la production

Regio Brussel - Asse - Ternat

Pour la NMBS, nous recherchons un responsable de production pour gérer 90 techniciens travaillant en équipe et accueillir 2 subordonnés directs. Vous serez responsable du poste de maintenance technique dans la station de maintenance de Forest.

Nieuw

Procesingenieur

Regio Brussel - Asse - Ternat

Voor onze internationale klant gaan we opzoek naar een procesingenieur.

Nieuw