Vacatures Elektromechanica

Bij Oxida vind je jobs in de sector Elektromechanica

Jobs in elektromechanica zijn te vinden in veel sectoren. Het vakgebied elektromechanica is ontstaan uit de disciplines mechanica en elektrotechniek en is zonder twijfel een belangrijke pijler van de hedendaagse technologische maatschappij.

Neem contact met ons of bezorg ons je cv. Wij helpen je verder in je zoektocht naar jouw nieuwe uitdaging. Wij zetten enkele vacatures voor ingenieurs met jouw diploma op een rijtje. Zo zie je onmiddellijk de diversiteit in ons aanbod.

Niet direct gevonden wat je zocht?

Contacteer ons, we hebben nog meer interessante vacatures voor jouw profiel.

Overzicht van enkele topvacatures: 

Sales Engineer

Regio Eeklo - Maldegem

De vertegenwoordiger richt zich tot Belgische industriële bedrijven en intercommunales.

Nieuw

Customer Service Assistant

Regio Roeselare

Jouw verantwoordelijkheden omvatten onder andere het verwerken van bestellingen in SAP, het afstemmen van leveringen met klanten en de transportafdeling, het begeleiden van klanten bij de overstap naar ons online bestelplatform en het organiseren van leveringen zodat ze tijdig bij de klant aankomen.

Nieuw

Internal Sales

Regio Menen - Wervik - Moeskroen

Je bent het eerste aanspreekpunt van onze klanten met betrekking tot het plaatsen van bestellingen. Je beantwoordt de vragen van klanten in het Nederlands, Frans en sporadisch in het Engels, dit

Nieuw

Werkvoorbereider

Regio Waregem

Als werkvoorbereider word je betrokken bij de voorbereiding van verschillende verbeterprojecten. Je werkt nauw samen met de verschillende leden van het projectteam.

Nieuw

Production engineer

Regio Brugge

Je leidt technische projecten (nieuwe processen, investeringen, opstart nieuwe business/klanten) en bent daarbij verantwoordelijk voor scope, budget, team, resources, project-opvolging met milestones, tot en met finale overdracht aan productie

Nieuw

Design & Test Engineer

Regio Brussel - Asse - Ternat

Tijdens de designfase organiseer en bestudeer je de inzameling van de vereiste data (snelheid, topografie, enz.):

Nieuw

Service & Test Engineer

Regio Sint-Niklaas - Lokeren

Are responsible for the installation and setting up analytic instruments at our customers

Nieuw

Sales Engineer

Regio Kortrijk

Je bent verantwoordelijk voor het beheer van jouw klanten in de Belgische markt: relatiebewaking, debiteurenbewaking en rapportering van toegewezen klanten.

Nieuw

Boekhouder

Regio Roeselare

Je komt terecht in een finance team van 3 waar je verantwoordelijk bent voor de boekhouding van 2 vennootschappen, dit in samenwerking met de Finance Manager

Nieuw

Planner

Regio Sint-Niklaas - Lokeren

Verantwoordelijk voor de korte- en langetermijnplanning van interventies en onderhoudscontracten voor brandwerende poorten en deuren.

Nieuw

R&D Designer

Regio Antwerpen

Je komt terecht in een team van ingenieurs die samen met jou instaan voor de verbetering en uitbreiding van onze productiemachines.

Nieuw

Customer Service Medewerker

Regio Waregem

Als customer service medewerker ben je van a tot z verantwoordelijk voor de orders die binnenkomen van de klanten. Meer specifiek behoren deze taken tot jouw pakket:

Nieuw

Technieker

Regio Brussel - Asse - Ternat

Je staat in voor het indienststellen van machines voor de recyclage en de wegenbouw én voert er preventieve onderhouden en herstellingen op uit.

Nieuw

Projectopvolger

Regio Gent

Je staat in voor het opmeten en geeft de aanzet tot ontwerpen (Autodesk Inventor) van de metaalconstructies op maat

Nieuw

Onderhoudstechnieker HVAC

Regio Brussel - Asse - Ternat

Je bent in het bezit van een technisch diploma en hebt een ruime werkervaring als onderhoudstechnieker in de HVAC wereld.

Nieuw

Test engineer

Regio Veurne - Nieuwpoort - Diksmuide

Je verifieert of de machine gebouwd is in overeenstemming met de projectomschrijving. Je test ook of het systeem voldoet aan de klantverwachtingen, eventueel met het noodzakelijk product waarvoor het systeem bestemd is.

Nieuw

Automation engineer

Regio Antwerpen

Samen met de collega’s van Engineering werk je onze projecten uit op vlak van automatisatie.

Nieuw

Productieoperator

Regio Antwerpen

Als Productieoperator Pretreatment sta je samen met je collega’s in voor de bediening van de voorbehandelingsinstallatie P2C.

Nieuw

Preventieadviseur

Regio Tielt

Je voert indienststellingen en risicoanalyses uit, werkt mee aan het jaaractieplan, en geeft advies inzake veiligheid, gezondheid en welzijn op het werk;

Nieuw

Accountant Expert

Regio Sint-Niklaas - Lokeren

Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een allround Expert/Senior Accountant.

Nieuw

CNC Machine Operator

Regio Sint-Niklaas - Lokeren

Aan de hand van een 2D en/of 3D-CAD tekening en de werkvoorbereiding maak je een correct programma van het werkstuk op via CAM-software of de machinesturing op de CNC-machine.

Nieuw

Sales & business developer

Regio Roeselare

Na een grondige interne opleiding waarbij je stapsgewijs een gedegen productkennis opbouwt, word je verantwoordelijk voor het commercieel relatiebeheer .

Nieuw

Global Brand Manager

Regio Tielt

Define brand identity, brand guidelines, and product category identity relevant for our consumer (and leverage consumer and customer insights/data to optimize this strategy).

Nieuw

Quality Engineer

Regio Roeselare

Je controleert en ondersteunt de kwaliteitsactiviteiten binnen onze verschillende processen, zowel binnen projecten als binnen productie

Nieuw

Maintenance Technician

Regio Brugge

Je staat in voor het dagelijks onderhoud van ons machinepark en installaties (CNC-machines: frezen, draaien, slijpen) in onze vestiging te Oostkamp

Nieuw

Quality Engineer

Regio Oudenaarde - Ronse

Als vaste partner van onze klant gelegen te Ronse actief in de industriële sector zijn wij steeds op zoek naar sterke medewerkers

Nieuw

Insite Officer

Regio Gent

Na een inwerkperiode ben je als Insite Officer verantwoordelijk voor de dienstverlening en het relatiebeheer van een vijftal bestaande klanten in regio Oost en West Vlaanderen.

Nieuw

Project Manager Automation

Regio Gent

Je staat in voor de leiding en opvolging van industriële automatiseringsprojecten vanaf de opstart tot en met de oplevering.

Nieuw

Key Accountmanager Systemen

Regio Antwerpen

Als vaste partner van onze klant gelegen te Olen actief in de industriële sector zijn wij steeds op zoek naar sterke medewerkers

Nieuw

Aankoper

Regio Waregem

Als inkoper zorg je voor een optimale voorraad machines door dagelijks jouw netwerk in de markt te onderhouden en stevige relaties uit te bouwen;

Nieuw

Master Data Administrator

Regio Kortrijk

The Master Data Administrator is involved in the initial setup of different software tools to create a uniform methodology of reporting and administration.

Tekla Designer SILO

Regio Kortrijk

The Tekla Designer SILO improves the efficiency and quality of draft work through training and development of CAD tools and drafting standards, in accordance with the group QHSE standards.

Mechanical designer

Regio Sint-Niklaas - Lokeren

Oxida is een exclusieve partner voor verschillende organisaties die professionele ondersteuning wensen bij het aanwerven van sterk personeel.

Sales Engineer

Regio Aalst - Zottegem

Voor onze klant, actief in de metaalsector gaan wij op zoek naar een gedreven Sales Engineer. Onze klant is gevestigd in Aalst en is internationaal actief. Binnen deze firma krijg je de kans om jezelf verder te ontwikkelen, en mee te denken.

Klikt dit interessant? Lees dan zeker verder.

T&I Technician

Regio Ieper - Poperinge

U draagt bij tot de verbetering van de product- en systeemprestaties op het gebied van kwaliteit en kostenefficiëntie

Nieuw

Werfleider

Regio Roeselare

Als werfleider ben je verantwoordelijk voor een ploeg van enkele arbeiders bij realisatie van constructie- en montageopdrachten in alle industrietakken, met name transportsystemen voor bulkgoederen en sorteerinstallaties.

Nieuw

Meewerkende Werfleider

Regio Limburg

Je verdeelt dagelijks het werk onder je team, maar als werfleider word je verondersteld actief mee te werken

Nieuw

Design Engineer Customer Service

Regio Waregem

Technische oorzaakanalyse van de meer complexe klantenservicekwesties zoals renovaties, escalaties en upgrades in samenwerking met de Customer Service Manager.

Nieuw

Project manager

Regio Waregem

Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van het project, volgens budget, deadlines en contractuele vereisten.

Nieuw

Signalling Engineer

Regio Brussel - Asse - Ternat

Als Signalling Engineer neem je de coördinerende rol op van technisch verantwoordelijke voor de realisatie van een seininrichtingsproject.

Nieuw

Marine Coordinator

Regio Oostende

In het softwareplatform voor de coördinatie valideer je strikt alle gegevens van personen en schepen die naar de offshore sites gaan, vooraleer je de dossiers als volledig goedkeurt.

Nieuw

Process engineer

Regio Waregem

Team Process maakt elke dag het verschil. Je krijgt een vrije rol als processpecialist en werkt in dit kader nauw samen met de afdelingen Productie, Automatisatie, Engineering, IT en Kwaliteit. Dit vereist een proactieve ingesteldheid, duidelijke communicatie en zin voor teamwork.

Product Manager

Regio Kortrijk

Als Product Manager bepaal je de product strategie/roadmap (in samenspraak met de directie) en coördineer je de product lifecycle. Je verzamelt de functionele & technische vereisten en stelt prioriteiten om de product visie de definiëren. Tijdens dit proces communiceer je met andere stakeholders uit verkoop, marketing & operations.

Nieuw

Preventieadviseur

Regio Antwerpen

Als vaste partner van onze klant gelegen te Overijse actief in de industriële sector zijn wij steeds op zoek naar sterke medewerkers

Nieuw

Preventieadviseur

Regio Gent

Als selectiekantoor dien je out-of-the box te kunnen denken en dynamisch uit de hoek te komen. Flexibiliteit tegenover de klant en het opbouwen van lange termijn relaties is voor ons de prioriteit. Onze waarden dragen wij hoog in het vaandel en alle medewerkers passen in ons verhaal

Nieuw

Robot engineer

Regio Brussel - Asse - Ternat

Als vaste partner van onze klant gelegen te Beersel actief in de industriële sector zijn wij steeds op zoek naar sterke medewerkers!

Nieuw

Werfleider

Regio Oostende

Werfleider op het gebied van elektrificatie van spoorlijnen (regionaal en interzonaal)

HSE Manager

Regio Veurne - Nieuwpoort - Diksmuide

Je werkt mee aan het implementeren, coördineren en borgen van veiligheids-, milieu en gezondheidsbeleid van de onderneming.

Nieuw

Service Coordinator

Regio Brussel - Asse - Ternat

Om onze serviceafdeling te versterken zijn we op zoek naar een Service Coordinator EPG, hierbij ben je het aanspreekpunt voor onze klanten en sta je in voor de dagdagelijkse operationele opvolging van jouw team van Field Service Technicians.

Nieuw

Productiemanager

Regio Brussel - Asse - Ternat

Voor de NMBS zijn we op zoek naar een productiemanager voor het aansturen van 90 techniekers die in ploegen werken en het ontvangen van 2 direct reports. Je wordt verantwoordelijk voor de technische onderhoudspost in Vorst.

Nieuw

Responsable de la production

Regio Brussel - Asse - Ternat

Pour la NMBS, nous recherchons un responsable de production pour gérer 90 techniciens travaillant en équipe et accueillir 2 subordonnés directs. Vous serez responsable du poste de maintenance technique dans la station de maintenance de Forest.

Nieuw

Commercieel Bediende

Regio Roeselare

Oxida is een exclusieve partner voor verschillende organisaties die professionele ondersteuning wensen bij het aanwerven van sterk personeel.

Nieuw

Procesingenieur

Regio Brussel - Asse - Ternat

Voor onze internationale klant gaan we opzoek naar een procesingenieur.

Nieuw