Vacatures Elektromechanica

Bij Oxida vind je jobs in de sector Elektromechanica

Jobs in elektromechanica zijn te vinden in veel sectoren. Het vakgebied elektromechanica is ontstaan uit de disciplines mechanica en elektrotechniek en is zonder twijfel een belangrijke pijler van de hedendaagse technologische maatschappij.

Neem contact met ons of bezorg ons je cv. Wij helpen je verder in je zoektocht naar jouw nieuwe uitdaging. Wij zetten enkele vacatures voor ingenieurs met jouw diploma op een rijtje. Zo zie je onmiddellijk de diversiteit in ons aanbod.

Niet direct gevonden wat je zocht?

Contacteer ons, we hebben nog meer interessante vacatures voor jouw profiel.

Overzicht van enkele topvacatures: 

Process engineer

Kortrijk

Team Process maakt elke dag het verschil. Je krijgt een vrije rol als processpecialist en werkt in dit kader nauw samen met de afdelingen Productie, Automatisatie, Engineering, IT en Kwaliteit. Dit vereist een proactieve ingesteldheid, duidelijke communicatie en zin voor teamwork.

Nieuw

Calculator

Brugge

Cijfers, calculaties, offertes, projecten, constructie,… Klinkt bekend? Lees maar verder, wie weet is onze vacature iets voor jou!

Nieuw

Hoofd Onderhoud

Aalst-Oudenaarde

Als vaste partner van onze klant gelegen te Aalst actief in de industriële sector zijn wij steeds op zoek naar sterke medewerkers

Nieuw

Projectingenieur Elektrisch

Roeselare-Tielt

Om onze slagkracht op de internationale markt te versterken, wensen wij voor ons technisch studiebureau een bijkomende dynamische en gemotiveerde medewerker aan te werven voor de volgende functie

Nieuw

Projectplanner

Brugge

Als vaste partner van onze klant gelegen te Oostkamp actief in de IT-sector zijn we steeds op zoek naar sterke medewerkers

Nieuw

QC Manager

Kortrijk

As QC and HSE manager you will be the hands-on expert in quality control and HSE.

Nieuw

Order Entry Manager

Roeselare-Tielt

Als vaste partner van onze klant gelegen te Zwevezele actief in de industriële sector zijn wij steeds op zoek naar sterke medewerkers!

Nieuw

Projectingenieur (E&I)

het Gentse

Als projectingenieur op onze site te Antwerpen start je de dag met een overleg met jouw collega’s, waarbij jullie de status en de veiligheid van lopende projecten kort bespreken. Hierna ga je aan de slag met deze punten. Doorheen de dag heb je contact met jouw collega’s over de verschillende afdelingen heen en zie je toe op een vlot verloop van de projecten.

Nieuw

Service Planner

Kortrijk

Oxida is een exclusieve partner voor verschillende organisaties die professionele ondersteuning wensen bij het aanwerven van sterk personeel.

Nieuw

Reliability Engineer

Kortrijk

Je bent de owner van technische (complexe) problemen en lost deze projectmatig op in samenwerking met verschillende stakeholders.

Nieuw

Product Manager

Kortrijk

Als Product Manager bepaal je de product strategie/roadmap (in samenspraak met de directie) en coördineer je de product lifecycle.

Nieuw

Procesingenieur

Aalst-Oudenaarde

Voor onze internationale klant gaan we opzoek naar een procesingenieur.

Nieuw

Planner

het Gentse

Instaan voor het inplannen van de techniekers, in samenspraak met de projectleiders en de klanten.

Nieuw

Technical Project Engineer (Young Graduates)

Roeselare-Tielt

Als Technical Project Engineer kom je terecht in ‘De speeltuin voor ingenieurs’. Je bent de drijvende kracht bij de analyse van technische knelpunten van onze hoogtechnologische productie machines.

Nieuw

AP Accountant

Roeselare-Tielt

Je staat diverse leveranciers te woord, zowel telefonisch als per mail.

Nieuw

GL Accountant

Roeselare-Tielt

Als GL Accountant ben je vanuit ons kantoor te Waregem verantwoordelijk voor de algemene boekhouding van een aantal Belgische vennootschappen.

Nieuw

Internal Sales

Kortrijk

Je bent het eerste aanspreekpunt van onze klanten met betrekking tot het plaatsen van bestellingen.

Nieuw

Customer Service medewerker

Roeselare-Tielt

Als customer service medewerker beheer je een eigen klantenportefeuille en hiervoor ben je het interne aanspreekpunt voor de accountmanagers en de andere afdelingen.

Nieuw

Productie Manager

Antwerpen

We zoeken een operations manager die een team van een 15 tal arbeiders moet aansturen

Nieuw

Werfleider

Veurne-Oostende-Diksmuide

Werfleider op het gebied van elektrificatie van spoorlijnen (regionaal en interzonaal)

Nieuw